Kulcsár Edinának beszóltak újszülött kislánya szerepeltetése kapcsán, a kismama csípősen vágott vissza

Kulcsár Edina friss posztjában elárulja, kaptak-e ajánlatot a lapoktól a két hete született Amara fotóiért.

2023. május 26., 09:05

Szerző:

Kulcsár Edina harmadik gyermekének születése óta pontosan két hét telt el, és a szépségkirálynő-influenszer ebből az alkalomból posztolt az Instagramon. Mint mondja, sokan kérdezték tőle terhessége során, hogy nem tart-e attól, hogy milyen lesz 3 gyerekkel, főleg így, hogy a kisbaba édesapjával viszonylag friss még a kapcsolatuk, ráadásul kutyát is pont most vettek.

Nos, mindezekről Kulcsár Edina a következőket írja:

„ma 2 hete, hogy háromgyermekes anyuka vagyok! Szinte mindenki azt kérdezte tőlem, hogy nem félek milyen lesz 3 gyerekkel? Mindig azt mondtam, hogy nem! Sokkal jobban aggódtam az első várandósságomnál, hiszen még új volt, de a másodiknál még jobban izgultam, mert a kisfiam még nagyon pici volt, amikor megszületett a tesó. Persze most sem olyan nagyok a gyerekeim (4,5 és 3 évesek), de valamiért semmilyen félelem nem volt bennem a 3. babámat illetően. Biztos, ami biztos, arra azért felkészültem, hogy nem fogok aludni, sőt igazából mindenre, hiszen tapasztaltam eleget Medinek és Ninának köszönhetően, de feleslegesen... Eddig legalábbis úgy tűnik. Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk!”

Ezzel kapcsolatban egy kommentelő megkérdezi, hogy a kis Varga Amara arcát megmutatják-e majd a közösségi vagy másmilyen médiában, hiszen az Instagramon egyelőre csak az apuka, G.w.M alábbi fotója publikus róla.

Az újszülött kislány szerepeltetéséről Kulcsár Edina ezt mondja:

„nem igazán döntöttünk még ebben a kérdésben. Nem akarunk semmit görcsösen venni. Ha egyik nap úgy kelünk fel, hogy megmutatjuk, akkor biztosan láthatjátok, de még nem jutottunk el erre a pontra.”

Erre válaszul egy beszólás érkezett valakitől sírva röhögő szmájlikkal:

„majd ha megkeresi valamelyik újság, vagy már lehet, hogy el is adták valamelyik újságnak és addig köti a szerződés.”

Kulcsár Edina nem hagyja annyiban:

„ohh ezen már rég túl vagyunk. Őszintén örülök, hogy a mi megkeresésünk számodra ilyen boldog pillanatokat tud okozni.”

Kulcsár Edináék tehát már kaptak ajánlatot a kislány fotóira, de úgy tűnik, egyelőre még nem mondtak igent. A posztot ide kattintva lehet megtekinteni, annyi tartozik még hozzá a történethez, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti fent említett két gyermeke, Medox és Nina rendszeresen feltűnnek a szülők Instagramján. A médiaszemélyiségek gyerekeinek szerepeltetéséről régóta elég intenzív vita dúl a közbeszédben.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)