Sebestyén Balázs most a szépségkirálynőknek szólt be

Sebestyén Balázs szerint a szépségkirálynők nem igazán szépek.

2023. június 13., 09:26

Szerző:

Megvolt a Miss World nevű szépségverseny hazai döntője, és Sebestyén Balázs is kommentálta a rendezvényt rádióműsora hétfői adásában, amit az oldal alján lehet visszahallgatni. Magyarország szépe Hacsi Boglárka lett, a szépségverseny hivatalos Instagramján a következő képet publikáltak róla.

Nos, Sebestyén Balázs attól lett Magyarország egyik legértékesebb celebje, hogy mindenkivel kapcsolatban megvan az általában nem túl hízelgő véleménye, és most a szépségkirálynők is megkapták a magukét.

„Valahogy egy csomószor azt látod – most nem is feltétlen ezeken a szépségversenyeken, hanem úgy általában a szépségversenyeken –, hogy nem is mindig igazán szép csajok indulnak. Nem? Észrevettétek? Az igazán szép 18 évesnek lehet, hogy eszébe nem jut elindulni. Nem azt mondom, hogy aki nyert, az nem szép, mert szép csaj. Csak valahogy ránézel az elmúlt 5-10 év nyerteseire, és azt gondolod, hogy a magyar lányok vagy a magyar nők egyébként szebbek tudnának lenni, vagy szebbek ennél. Csak valahogy nem indul el, vagy nem akar, vagy nem találják meg, vagy nem feltétlen erről szól”

– idézi Sebestyén Balázs szavait a 24.hu.

A szépségkirálynőkről szóló rész alább 1 óra 7 percnél kezdődik.

(Kiemelt kép: YouTube/Rádió1)