Sebestyén Balázs elmondta, mit kellene tennie a prostituáltnál járt magyar énekesnek, akit egy szexvideóval is megzsaroltak

Sebestyén Balázs elmondta a véleményét a szexvideóval megzsarolt magyar énekesről.

2023. június 8., 08:15

Szerző:

Mint megírtuk, egy magyar énekes csúnya botrányba keveredett: prostituáltaknál járhatott, pedig nős ember, sőt egy felvétel is elkezdett róla terjedni a Redditen. A Bors felkereste az énekest, akiről szó lehet, de ő tagadja, hogy bármiféle szexbotrányba keveredett volna. Most Sebestyén Balázs mondta el a véleményét. 

„Ez egy nagyon szomorú történet, nyilván erkölcsi szempontból is borzasztóan nehéz és a család szempontjából is. Én nem tudom, hogy mi otthon a deal, megengedik vagy nem, de azért ez egy nagyon kemény helyzet”

 – mondta Sebestyén Balázs a rádióban. 

Vadon Jani szerint azonban onnantól kezdve, hogy valakinek családja, gyerekei vannak ezt nem teheti meg. Hozzátette, hogy véleménye szerint ez a tapintat és a felelősségtudat végtelen hiánya - szúrta ki a Story magazin. 

„Elképesztő ostobaság, hülyeség és idiotizmus, ha valaki ezt az egészet, amit családnak hívnak, ezt meg meri kockáztatni”

– tette hozzá Vadon Jani.

 Sebestyén Balázs szerint a szexbotrányba keveredett énekesnek ki kellene állnia a felesége elé, és őszintén elbeszélgetnie vele:
„Erkölcsileg baromira elítélendő. Ha szingli egy csávó, akkor is nagyon kell vigyázni, de akkor azt mondod, hogy oké, belefér. Így viszont a család szent képét megmutatva, posztolva, itt vagyok, hú, de szeretem, majd egy ilyen videó… az nagyon kellemetlen”
 – zárta le a mondandóját Sebestyén Balázs.
 
(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)