Ismert, hazai énekes szexvideója terjed a neten: nős, de prostituáltaknál járhatott

Egy nős és országosan ismert énekes szexvideója terjed, egyre zajosabb a botrány.

2023. június 6., 13:41

Szerző:

Hétfőn kezdtek terjedni egy ismert magyar énekes szexvideói az interneten. A videók az illető arcát nem mutatják, de a hangjából és a testéből elég egyértelműen meg lehet állapítani, hogy kiről van szó, írja a Bors.

A videókkal állítólag zsarolni akarták az adott énekest, már csak azért is, mert az illető nős, de egy fellépése után prostituálthoz látogatott el – itt készült a felvétel. A következőket mondja egy névtelen informátor és/vagy kommentelő:

„a videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel... Tudtommal 30 milliót követelnek tőle.”

Összesen három videó terjed, ezek közül az egyiken csak az énekes látható meztelenül, a másikon azonban látszanak a prostituáltak is, akiket meglátogatott.

Az énekes egyelőre nem nyilatkozott a témában, és nem is tűnik különösebben valószínűnek, hogy valaha fog. A videó feltöltése és megosztása a felvételen látható személy személyiségi jogainak súlyos megsértését valósítja meg.

(A kiemelt kép illusztráció, fotó: Shutterstock/Dorofieiev)