Szexbotrány: Havas Henrik megszólalt a kiszivárogtatott felvételen szereplő nőről

„Vetkőzzek és mondjam magamról, hogy olyan szép a mellem?” – mondja ez a bizonyos nő.

2021. szeptember 24., 08:18

Szerző:

Tegnap adtunk hírt arról, hogy elkezdett terjedni az interneten, vagy legalábbis a Bors című lap oldalán egy hangfelvétel, amely Havas Henriknek tűnő férfi és egy be nem azonosított nő szexuális tartalmú beszélgetését tartalmazza. A dialógusban ez a bizonyos nő egy ponton megkérdezi, hogy levetkőzzön-e, illetve azt is mondja a férfinak, hogy:

„ezt le kéne húzni. Mert úgy jobban belefér a keze.”

– egy nevetés után a női hang erre megkérdezi, hogy „jó volt?”, amire a férfihang helybenhagyja, hogy „”. Havas Henrik tegnap ezzel kapcsolatban annyit nyilatkozott, hogy nem hallotta a felvételt és nem érdekli az ügy.

Mára azonban szóra bírta a 72 éves újságírót-médiaszemélyiséget a Bors. Havas újabb nyilatkozatából az következik, hogy most már hallotta a felvételt, hogy elismeri, hogy ő szerepel rajta, és felismeri azt is, hogy ki a női hang tulajdonosa, bár az illető neve nem hangzik el. Havas a nyilatkozatában emlékeztet, hogy 29 könyvet adott ki pályája során, majd a következőket mondja:

„ahogy Molnár Anikó nem volt a titkárnőm, ugyanúgy nem volt a tanítványom a felvételen szereplő hölgy sem. Hogy ez a felvétel melyik könyvhöz készült, azt nem nehéz kideríteni. El kell olvasni 29 könyvet. Ezzel a néhány mondatos interjúval a magam részéről az ügyet lezártam.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)