Megszólalt a prostituáltnál járt, szexvideóval megzsarolt magyar énekes

Szexvideó terjed a neten, amin a kommentelők szerint egy ismert, hazai énekes teste látszik és hangja hallatszik.

2023. június 7., 07:38

Szerző:

Hétfőn este kezdtek terjedni egy ismert magyar énekes szexvideói az interneten. A videók az illető arcát nem mutatják, de a hangjából és a testéből elég egyértelműen meg lehet állapítani, hogy kiről van szó.

Az ügyből kedden lett nagyobb botrány, amikor a lapok először írtak a videók létezéséről, anélkül természetesen, hogy azt tárgyalták volna, hogy ki lehet a jogsértően publikált felvételeken. Annyit lehet tudni az illetőről, hogy országosan ismert és hogy nős, ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy az illető a videók szerint prostituáltaknál járt.

A Bors című lap most arról ír, hogy felhívták az érintett énekest, hogy továbbra sem nevezik meg, hogy kiről van szó. A férfit arról kérdezték, hogy tud-e a videók létezéséről és hogy tényleg ő szerepel-e a felvételeken, ám az illető azt mondja, nem tud, de biztosan nem ő.

„Ilyen biztos, hogy nem történt”

– cáfolja az illető, hogy ő szerepelne a felvételeken.

Innentől kezdve az ügy bizonyos szempontból a tavaly kábítószergyanúval kórházba szállított énekesnő ügyére emlékeztet, végül abban az ügyben sem lett nyilvános, hogy kiről van szó.

(A kiemelt kép illusztráció, fotó: Shutterstock/Dorofieiev)