Kulcsár Edina szívszorító vallomása a családi drámájukról

Kulcsár Edina édesanyjának nem indult könnyen az élete.

2023. március 18., 09:43

Szerző:

Kulcsár Edina mindent elmondott a családjuk drámájáról. Köztudott, hogy a szépségkirálynő nagyon közeli kapcsolatot ápol az édesanyjával, Krisztinával, valamint a dédnagymamájával, akit csak Anci mamaként szólítanak a családban. Azonban nem kerül szóba sosem, hogy mi a helyzet a népszerű influenszer nagymamájával. Most kiderült. 

„A nagymamámat nem ismertem, de igazából anyu sem. Még egészen kicsi volt, amikor intézetbe adta őt, majd a dédmamám hozta ki onnan kétéves korában. Onnantól ő nevelte anyukámat, aki mindig is úgy tekintett rá, mintha az édesanyja lenne. Sőt, mivel anyu nagyon fiatalon, 18 évesen szült engem, volt, aki azt gondolta rólunk, hogy mi testvérek vagyunk és Anci mama az anyukánk”

- nyilatkozta a Blikknek Kulcsár Edina.

A szépségkirálynő elárulta, hogy már gyerekként is tudott erről a történetről, de arról nem tudnak semmit, hogy a nagymamája, miért adta intézetbe az ő édesanyját. Kiderült, hogy Kulcsár Edina nagymamája egyik gyerekére sem volt kíváncsi. 

„Sőt, anyu testvéreiről sem tudunk semmit, mert az intézet nem ad ki semmilyen információt az örökbe fogadott gyerekekről. Már felnőttként azért megkereste 1-2 testvérét, de – sajnos – már annyi idő eltelt, hogy olyan volt, mintha idegenek lennének”

- folytatta a lapnak a várandós szépségkirálynő.

Kulcsár Edina dédnagymamája, Anci mama egyébként nagy feladatot kapott néhány héttel ezelőtt a szépségkirálynő és G.w.M esküvőjén. A 92 éves idősasszonyé volt a megtiszteltetés, hogy az oltár elé kísérje imádott dédunokáját.

„Én ezt már régen elterveztem, hogy a mami kísér majd engem, de ezt elfelejtettem tudatni vele, úgyhogy volt meglepetés, amikor az esküvőn mondtam neki, hogy vegye le a kabátját, mert szeretném, ha ő kísérne az oltárhoz”

- mondta Kulcsár Edina, aki azt is hozzátette, hogy a dédnagymamája és az édesanyja, Krisztina együtt élnek, így mindig van valaki, aki vigyáz rá. 

Kulcsár Edináról és a dédnagymamájáról készült közös fotót ide kattintva tekintheti meg. 

(Kiemelt kép: Youtube - Palikék Világa by Manna)