Hoppá: színész lesz Sebestyén Balázs, itt fog feltűnni

Sebestyén Balázs új szerepben próbálja ki magát.

2023. április 19., 09:39

Szerző:

Hatalmas hírt jelentett be Sebestyén Balázs! A népszerű műsorvezető és rádiós ezúttal színészként fog bizonyítani az Átrium Színházban. A népszerű tévést a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darab kapcsán kereste meg a színház.

„Büszkélkedhetek valamivel? Lehetek egy kicsit büszke saját magamra? Képzeljétek el, hogy felhívtak az Átrium Színházból. Nagyon nagy megtiszteltetés, meg is lepődtem. Van nekik egy darabjuk, aminek az a címe, hogy Fehér nyuszi, vörös nyuszi. A jellegzetessége az, hogy nincs díszlet, nincs rendező, nincs semmi, hanem te ülsz ki a színpadra és az iráni szerző által odaadott forgatókönyvvel végigviszed azt a 600 embert úgy a színpadon, hogy valójában nem tudod, mi történik a színházi előadás közben, se te, se a nézők” 

- mondta kedden a rádióban Sebestyén Balázs, amit a Blikk szúrt ki. 

A Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadás különlegessége az, hogy a főszereplőnek fel kell olvasnia egy forgatókönyvet, majd el kell játszania ott a darabot, ami egyszeri és megismételhetetlen. Tehát improvizáció az egész, nincsen próba, nincsen jelmez, a lényeg, hogy a főszereplő a közönséggel játsszon. A darab külföldön is hatalmas sikernek örvend, de itthon is olyan színészek adták már elő, mint Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Mucsi Zoltán, Rudolf Péter, Gálvölgyi János, Kovács Patrícia, Peller Anna és még sokan mások.

Sebestyén Balázs örült a megkeresésnek, de eleinte nem értette, hiszen ő sosem kacérkodott a színészkedéssel:

„Mondtam, hogy én nagyon örülök, de nem vagyok színész. Hogy kerülök ilyen illusztris csapatba? Gondolkoztam egy-két napot, hogy tudok-e ezzel valamit kezdeni. Nagyon a komfortzónán kívül van, de nagyon a komfortzónán belül is van. Kértem egy hétvégét, majd azt mondtam, hogy oké!”

- mondta a műsorvezető, aki nagyon izgul az új kihívás miatt. 

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)