Kiderült, miért kerülhetett válságba Sebestyén Balázs házassága

Sebestyén Balázs és a felesége állítólag nehéz időszakon vannak túl. 

2022. november 16., 07:15

Szerző:

Hetekkel ezelőtt felröppentek a pletykák, hogy válságba került Sebestyén Balázs házassága. A népszerű műsorvezető felesége, Viki több olyan posztot is közzétett a közösségi médiában, amiből arra lehetett következtetni, hogy nincs minden rendben közöttük.

A Blikk információi szerint a házaspárnak valóban voltak nehézségei az elmúlt időszakban. A legnagyobb gond az volt, hogy a tévés ismét elutazott Kolumbiába a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai miatt. A lap úgy tudja, hogy már a műsor forgatása előtt hetekkel kezdődtek a problémák, de  a házaspárnak sikerült megbeszélnie mindent, miután Sebestyén Balázs hazatért.

„Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk”

- mondta nemrég a Story magazinnak Sebestyén Balázs, akinek az elmúlt időszakban nagyon kevés ideje jutott a családjára.

Nem ez az első alkalom, hogy Sebestyén Balázs és a gyermekei édesanyja között komoly feszültség van. A műsorvezető akkor sem szerzett jó pontot a feleségénél, amikor 8 évvel ezelőtt elutazott a dzsungelbe forgatni, ugyanis Viki a második gyermekükkel volt várandós. A Blikk információi szerint a tévést akkor válaszút elé állította, hogy a család vagy a karrier a fontosabb. A műsorvezető akkor ígéretet tett, hogy visszavesz a tempóból, és több időt szentel a családjának.

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)