Vágó István megdicsérte Sebestyén Balázst

Vágó István friss interjújában Sebestyén Balázst is említette.

2022. október 21., 14:43

Szerző:

Vágó István volt az egyik vendége pénteken délelőtt a Reggeli című műsornak az RTL Klubon. A meghívás apropója az volt, hogy 25 éve indult a csatorna, és ezért most rengeteg nosztalgiaműsor készül az évforduló alkalmából.

A Peller-nővérek által készített interjúban a 73 éves tévés legenda korábbi műsorairól is van szó, például a Legyen ön is milliomos!-ról és a Pókerarcról. Ez utóbbit Vágó István Sebestyén Balázzsal vezette együtt, a következők hangzanak el ezzel kapcsolatban az alábbi videóban:

„valaki megkérdezte tőlem, hogy »nem veszed észre, hogy itt melletted akarják kinevelni az új kvízmestert?« Mondom, »de igen, és abszolút egyet is értek vele. Hát előbb-utóbb nekem lejátszik, hadd jöjjön az új«, és szerintem Balázs nagyon jó választás volt. [...] A Balázs sok mindent tud, amit én nem. Én is sok mindent tudok, amit ő talán kevésbé. És az idő neki dolgozik, ezt be kell látni. [...] Látom, hogy Balázs szépen megy is előre.”

A beszélgetés ugyan nem említi, de Sebestyén Balázs a hét legtöbbet emlegetett sztárjai közé tartozik, miután a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban a műsorvezető szavával élve „abuzáltak” egy kolumbiai kisfiút, megalázó kérdéseket téve fel neki. Az ebből kerekedett felháborodásról-botrányról ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)