Sebestyén Balázs élete egyik legnagyobb tévedéséről és karrierje mélypontjáról beszélt: Szét is szedtek rendesen

Sebestyén Balázs egy friss interjúban rengeteg izgalmas dolgot elárul.

2023. június 19., 08:00

Szerző:

Sebestyén Balázzsal közöl videós interjút az RTL.hu, alább tekintheti meg a felvételt. A riportban a 45 éves rádiós és tévés műsorvezető többek között arról beszél, hogy 2015-16 óta foglalkozik kriptovalutákkal – előfordult már, hogy hatalmasat bukott vele.

Egy nagy tévedését is elismeri, amikor arról kérdezik, hogy mi volt az első összeesküvés-elmélet, amit elhitt:

„a chemtrail. Aztán rájöttem, hogy marhaság, de azért sokat beszéltem róla a rádióban. Szét is szedtek a fiúk rendesen.”

Azzal kapcsolatban, hogy mikor gondolkodott el Sebestyén Balázs rádiós karrierje feladásán, a következőket vallja be:

„amikor sokadszorra bántottak már, meg sokadszorra tűztek úgy címlapra, hogy nem éreztem teljesen jogosnak, akkor azért eszembe jutott, hogy abba kéne hagyni. [...] Nagyon nehéz már úgy humorizálni, hogy ne bánts meg valakit. Ez az őszinte, kicsit nyíltszájú, kicsit frontálisabb humor már kiveszőben van. Ez nagyon nagy baj, dehát ez a világ rendje, úgy néz ki.”

A fenti nyilatkozat kapcsán eszünkbe juthatnak azok a fergeteges poénok, amikor Sebestyén Balázsék például egy magyarul nem beszélő kisfiúval voltak „őszinték” a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, amikor annyira „nyíltszájú” volt, hogy lekövérezett egy hallgatót, vagy amikor a „kicsit frontálisabb humort” sokan transzfóbnak találták, miután a műsorvezető a transzneműeket kutyákhoz hasonlította, majd kifejtette, hogy ő nem hajlandó egy transznőt nőként, egy transzférfit pedig férfiként kezelni.

(Kiemelt kép: RTL.hu)