Schobert Norbert elárulta a titkot, volt egy második sztrókja is: Itthon, a tévé előtt rosszul lettem

Schobert Norbert őszinte vallomást tett. 

2024. július 31., 07:48

Szerző:

Schobert Norbert elárulta, hogy 2022 végén is sztrókot kapott. A fitneszgurunk a lánya, Schobert Lara mondta, hogy menjenek be a kórházba, ám amit a Honvéd Kórházban közöltek, arra valószínűleg egyikőjük sem számított. Megdöbbentő részletek derültek ki.

„Igazából két sztrókom volt. Az egyik a házunk előtt, a másik másfél évvel ezelőtt, amikor 2022 végén minden megváltozott... Itthon, a tévé előtt rosszul lettem, majd azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba. A Honvédban azt mondták, lábon kihordtam a második sztrókot”

– mondta a hot! magazinnak  Schobert Norbert, amit a Blikk szúrt ki. 

A fitneszguru hozzátette, hogy ennél az esetnél a műtétet megúszta, de több napig bent maradt a kórházban megfigyelésen. Ezt követően pedig elhatározta, hogy változtat az életén, majd elkezdte a Norbi Diet applikáció és étrend-kiegészítő fejlesztését, ami azóta is sok örömet ad neki.

Schobert Norbert azt is elárulta, mi miatt lett vége az Update-nek, amit a gyerekeként szeretett. Elmondása szerint esélye volt arra, hogy világmárka legyen belőle, de hiba volt elkezdeni felépíteni egy franchise-t. Ma már úgy gondolja, hogy jobban járt volna, ha eladja az egészet egy multinak, és ő szerzőként megél a jogdíjból.

„A másik hiba az volt, hogy a tőzsdére mentem vele, a Budacash pedig becsődölt. Semmiről sem tehettem, mégis mindenki engem okolt. Az ember 28-30 évesen tele van tervekkel, én pedig mertem nagyot álmodni. Ötvenhárom évesen már megfontoltabb és óvatosabb az ember”

– fejtette ki Schobert Norbi.

(Kiemelt kép: Youtube - FrizbiTV)