Tippeljen, melyik két celeb állt ki Schobert Norberték mellett a gyalázkodós botrány kapcsán!

Schobert Norberték el akarják hallgattatni az őket kritizáló-gyalázó Facebook-csoportot. Segítőkre leltek.

2022. július 28., 13:30

Szerző:

Na, vajon ki vette védelmébe Schobert Norbertet és családját a Facebookon kellemetlenkedőkkel szemben? Ha ön Dér Heni énekesnőre és G.w.M-re, a rapperre tippelt, akkor ön nyert! Ha ön nincs tisztában az előzményekkel, kattintson ide: Schobert Norbert feljelentést tett egy Facebook-csoport ellen, ahol őt, családtagjait, illetve vállalkozásukat kritizálják.

A 36 éves énekesnő nem szereti saját fotóit és szavait a közösségi médián kívül viszontlátni, így önt is arra kérjük, hogy ha érdeklődik a teljes érvelés iránt, kattintson át az Instagramra! Az énekesnő egy közös fotót posztolt, amin férjével, Bakos Gergővel, valamint Schobert Norberttel és Rubint Rékával láthatóak együtt. A fotó Dér Heniék nemrégiben tartott lakodalmán készült, ahol Schoberték a meghívottak között voltak.

Az egykori megasztáros azt írja, nem csak konkrétan Schoberték miatt szólal most fel, hanem általában is ki szeretne állni az ellen, hogy mások büntetlenül kifejezhetnek negatív véleményt bárkiről az interneten. Dér Heni posztjából kiderül, hogy az énekesnő tisztában van vele, hogy ami mellett kampányol, az szembemegy a szabad véleménynyilvánítás jogával, de hozzáteszi, hogy figyelembe kell venni az emberi méltósághoz való jogot is.

Dér Heni egy hashtaget is kezdett egy, Vállald az arcod címmel ellátott kampány beindítása érdekében: ne lehessen anonim módon gyűlölködni az Instagramon. A kezdeményezés sikerének mértékére talán abból következtethetünk, hogy a #vallaldazarcod címke alá másfél nap alatt kettő poszt került az Instagramon – ebből az egyik Dér Henié, a másik pedig magáé Schobert Norberté.

Schobert Norbert botránya kapcsán G.w.M azt mondja, hogy

„igaza van a Norbinak”.

A rapper azonban hozzáteszi, hogy ő nem szereti a szabályokat, úgyhogy azzal továbbra is egyetért, hogy névvel-arccal lehessen mondani bármit, csak az anonim internetes mocskolódást tiltaná be. Az már más kérdés, hogy a botrány középpontjában álló csoportban milyen mértékben zajlik anonim internetes mocskolódás, illetve hogy A Nagy Norbiréka-biznisz című oldalon valóban az folyik-e, hogy „álprofilokról próbálnak mások családi életébe beleavatkozni és azt ellehetetleníteni”, amint azt a fenti videó sugallja.

Schoberték botrányos nyilatkozatai

Schobert Norbert szerint Berki Krisztiánt a média vitte a halálba

Schobert Norbert nyilvánosan bocsánatot kért: Mekkora hülye voltam, döbbenet!

Schobert Norbert azt mondja, „milliós összeget” költ az idei karácsonyra

(Kiemelt kép: Norbi és az Update Instagramja)