Schobert Norbert azt mondja, „milliós összeget” költ az idei karácsonyra

Schobert Norbert próbálja nem számolni, mennyit költ, de azért van egy tippje.

2021. december 9., 14:25

Szerző:

A karácsonyi ajándékozásról szólt egy riport az RTL Klub Fókusz című műsorában szerda este, és az összeállításban megszólaló hírességek közül Schobert Norbert a legérdekesebbeket.

Azt mondja, hogy élete legdrágább karácsonyi ajándékának az értéke „nem emlékszem, hogy hány millió, de nagyon sok millió forint volt”. Felesége, Rubint Réka volt a megajándékozott tíz évvel ezelőtt, amikor Schobert a veleszületett szívbetegség miatt kórházban volt, és nem volt biztos, hogy fel fog épülni a betegségből. Rubint ekkor már egy ideje kinézett magának egy drága luxuskarórát, nem kérte, de Schobert mégis megvette neki.

Idén ilyen drága ajándékot nem fog venni, de így sem semmi, hogy mennyit költ el Schobert Norbert a karácsonyra. Ezt mondja az Update márka tulajdonosa a karácsonyozás költségéről:

„Kemény összeg. Nem tudom, de szerintem milliós összeg. Igen, mert ha azt nézzük, hogy hány embernek veszek ajándékot, meg a dekoráció, a ház, a karácsonyfa meg az összes többi... Hát azt gondolom, hogy szerintem karácsony környékén egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét elkölti, én is elköltöm. [...] Mindent nem veszek meg a gyerekeimnek, pont azért, pedig megvehetném, mert a dolgokat azt maguktól kell elérni. Például ha elutazunk egy távoli táborba külföldre, akkor például nem viszem őket elsőosztályú ülésen. Még akkor sem, ha mi úgy utazunk a Rékával. Egyszerűen azért nem, mert egy gyerek ne szülessen bele abba, hogy ő első osztályon utazik. Nem. Szépen élje meg a pillanatot, és nem kapnak a gyerekeim semmilyen drága dolgot. Kocsit se veszek nekik. Meg kell maguknak keresni a pénzt rá.”

Schobert Norbert azt is hozzáteszi, hogy egyébként próbálja nem számolni, mennyit költ összesen az ünnepre. A teljes nyilatkozatot alább lehet visszanézni.

Schobert Norbert közben A Konyhafőnök VIP című celebes-főzős realityben látható esténként az RTL Klubon, felesége pedig jelenleg kórházban van, mert újabb mellműtétje volt.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)