Rubint Réka az újabb mellműtétje kapcsán: Megkaptam a „műnő” jelzőt

Rubint Réka mindig is vállalta, hogy a szülés plasztikáztatta először a mellét.

2021. december 9., 12:47

Szerző:

Frissen elvégzett mellműtétjével kapcsolatosan posztolt képet néhány elgondolkodtató bekezdés kíséretében Rubint Réka. A 43 éves edző-médiaszemélyiség a fotókon a kórházban, illetve a plasztikai sebész mellett látható, valamint a következőket írja, utalva arra, hogy műtét miatt rengetegen kritizálták:

„korábban megkaptam a „műnő” jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikázva a mellem. Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit életmóddal nem, vagy kevésbé lehet korrigálni, növelni vagy szebbé tenni.
Nos! 10 év után elérkezett a csere ideje, és tegnap délután sikeresen meg is történt. A korábbi implantátummal nem volt semmiféle problémám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere.”

A fenti vallomást tartalmazó poszt egyben hirdetésként is szolgál, mivel reklámozza a plasztikai sebészetet, ahol a műtétet csinálták és Rubint Réka következő táborát is – amennyiben ön kíváncsi ezekre az információkra, kattintson át a posztért az Instagramra!

Az edzőnő nem először reagál ilyen megbélyegző beszólásokra, a múlt hónapban egy olyan kommentelőnek válaszolt, aki lófogúnak nevezte.

(Kiemelt kép: dfp.hu)