Schobert Norbert nyilvánosan bocsánatot kért: Mekkora hülye voltam, döbbenet!

Íme, miért kellett Schobert Norbertnek két év után végül bocsánatot kérnie.

2022. február 18., 13:57

Szerző:

Schobert Norbert fog szerepelni a Partizán című YouTube-csatorna péntek estétől megtekinthető, új videójában, és a műsor beharangozójából kiderül, hogy az Update cég tulajdonosa bocsánatkérésre kényszerül az adásban.

A show-ban ugyanis szembesítik Schobert Norbertet néhány korábbi kijelentésével, amik már akkor is nagy felháborodást keltettek, de ezek szerint most már a fitneszhíresség is érti, hogy miért nem lehet olyanokat mondani, mint például:

„és amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, bizony, az a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót, majd nem tudják leadni.”

Ezt Schobert Norbert 2020 januárjában mondta egy Facebook-élőzésben, a nagy felháborodást látva pedig az alábbi posztban ragaszkodott hozzá, hogy ő csak kimondta a kényelmetlen igazságot.

Nos, úgy látszik, két év elteltével már Schobert Norbert is máshogy látja a kérdést. Az alábbi adásrészletben látszik, hogy szembesítik 2020-as videójával, és a következőket mondja:

„mekkora hülye voltam, döbbenet!”

Ezek után Schobert Norbert mindenkitől bocsánatot kér.

A szó, amit Elton John szerint a legnehezebb kimondani

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Az én hibám – Friderikusz Sándor bocsánatot kért a kiflis botrány miatt

Kulcsár Edina érzelmes posztban kért bocsánatot

(Kiemelt kép: Facebook/Partizán)