Videó: Schobert Norbert szerint Berki Krisztiánt a média vitte a halálba

Elmondta szerinte mi okozta a halálát.

2022. május 10., 07:40

Szerző:

Schobert Norbert őszintén vallott arról, hogy szerinte mi okozta Berki Krisztián halálát. A fitneszguru arról is beszélt, hogy milyen kapcsolatban álltak a 41 éves korában elhunyt sztárral és mióta ismerték egymást. Az RTL Klub kamerái előtt vallott arról, hogy 8-10 évvel ezelőtt ismerték meg egymást és habár barátok sosem voltak, de jó haverok igen. Berki öt nappal ezelőtt még felhívta őt, amikor Szentendrén járt és eszébe jutott. 

„Őt a média emelte fel, majd a média vitte a sírba”

- mondta a kamerák előtt Schobert Norbert, amit a Blikk szúrt ki. 

A híres fitneszguru szerint Berki halálában az alábbiak játszottak közre: a médiában kapott támadások, a társadalmi felelősségvállalás hiánya és életének utolsó éveinek nehézségei is. Véleménye szerint az elhunyt sztár bipoláris volt és akkor tört meg igazán amikor a büntetőfékezős ügyénél sokkal súlyosabb büntetést kapott, mint amit megérdemelt volna.

„Ott kicsúszott a talaj a lába alól, meghurcolták a napilapok a cikkekkel, elvesztette az állását, anyagi gondjai lettek, a házassága is válságba került. Egész egyszerűen bekerült egy negatív spirálba”

- nyilatkozta a fitneszedző. 

„Szerintem őt a depressziója ölte meg. Emberek ítélkeztek felette. Nekem is van sérelmem a Berkivel, de attól, hogy volt vele problémám, még nagyon megvisel a halála, és soha nem mondanék semmi rosszat róla. Nekem fáj ez a sztori, nagyon fáj”

- folytatta, majd arról beszélt, hogy a társadalom szétszedte Berkit.

„Rossz érzés, hogy egy embert társadalmi szinten ennyire szétszedtek. Én nem értem az embereket, akik örülnek a halálának. Két kislányt hagyott maga után, Nati is imádta az apját, és kérdezem én, hogy nő majd fel ezután, milyen élete lesz”

- mondta Schobert.

Íme, a teljes interjú:

Berki Krisztián haláláról a legfrissebbek

Berki Krisztián édesapja összetört a fia halála után

Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról: Mindenki porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen

Fotók: Ördög Nóra saját gyermeke születésnapján Berki Krisztián kislányára is gondolt

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)