Megdöbbentő: Rúzsa Magdi ezt csinálja a legnagyobb kánikulában

Rúzsa Magdi ezt minden bizonnyal nem direkt időzítette a kánikula tetőpontjának idejére.

2024. június 21., 08:58

Szerző:

Rúzsa Magdi posztolta, mit csinál az év első igazi kánikulai napjaiban: dolgozik, méghozzá a szabadban, méghozzá videoklipet forgat. Alább találhatóak a képek.

Rúzsa Magdi élete legforróbb klipje lesz ez valószínűleg

Rúzsa Magdi nem látta el túl sok kommentárral az alábbi fotókat, csak annyit írt, hogy

„Klip 2”,

hozzátéve két örömemojit. A képek mellé egy videó is van viszont, és kiderül belőlük, hogy valahol vidéken, a szabadban forgatja Rúzsa Magdi új videóklipjét hosszú, fehér ruhában.

Egy héttel ezelőtt is volt egyébként forgatás, de akkor még nem volt ennyire meleg és akkor még bent folytak a munkálatok.

Emlékeztetőül: Rúzsa Magdi legutóbbi klipje tavaly áprilisban jött ki, ez volt az Elmegyek. Az énekesnő most a visszatérő Megasztár zsűrijében fog szerepelni, ezért minden bizonnyal (még) többet hallunk majd róla, mint korábban.

Rúzsa Magdi a gyereknevelésről publikált videósorozatot

Nemrég fejeződött be Rúzsa Magdi tízrészes videósorozata, amiben dr. Sipos Lilla nevelési tanácsadóval beszélgetett Anyu Akadémia cím alatt.

Ennek az egyik legelgondolkodtatóbb részében a szakértő azt mondja, hogy a mai anyák már nem az ösztöneiket követve nevelik a gyerekeiket, hanem túlagyalják az egészet. Sokan még a környezetükben sem látnak olyan anyát, aki csak az ösztöneit követve viselkedik a gyermekeivel, mondja a szakértő. Erre a 38 éves énekesnő a következőket mondja, említve, hogy sokan talán úgy látnák őt, hogy túlságosan sokat foglalkozik a kicsikkel:

„Egyszerűen azt érzem, hogy az én gyerekeimnek erre van szükségük. Lehet, hogy most pont egy rossz vágányon vagyok abból a szempontból, hogy egy kicsit lemondtam saját magamról. Vagy inkább azt mondom, hogy az, ami énrólam szól, ami az én munkám, azt hála az égnek úgy adta nekem a Jóisten, nyilván nem véletlenül, mert már tudta akkor, hogy mi mindenbe fogok én még belecsöppenni, de hála Istennek olyan a munkám, hogy relatíve sokat lehetek a gyerekeimmel. És ott vagyok velük. Tehát nem az a típusú anya lettem, aki otthagyom őket, mert még elintézem ezt, elintézem amazt. Hanem megpróbálok mindent kiszorítani, mindent inkább másra bízni.”

Rúzsa Magdi hozzáteszi, hogy pontosan emiatt van, hogy nem szeretné a kicsiket bölcsődébe adni, hiszen szeretne most minél több időt tölteni velük:

„Nem szeretném őket bölcsődébe adni. Mert hála Istennek megtehetem azt, hogy ott vagyok velük. És azt érzem, hogy ők hárman vannak és az pont elég. De ha azt látom, hogy szükségük lenne a szocializálódásra, akkor elviszem őket olyan közegbe. De én azt érzem, hogy minél tovább tartanám őket magammal.”

Ezt a szakértő helyes döntésnek tartja olyanoknál, akik meg tudják ezt oldani. Márpedig Rúzsa Magdi meg tudja, sőt, egyenesen úgy érzi, hogy kifejezetten szüksége van még arra, hogy a gyerekeivel legyen, hiszen korábban nem mindig tudott mindhárom babával elég időt tölteni – tekintettel arra, hogy ugye hárman vannak az ikrek, és fizikai képtelenség mindegyikkel egyszerre foglalkozni. Az édesanya szerint az is szerepet játszik, hogy a babák koraszülöttként jöttek a világra. További gondolatokat tartalmaz erről a kérdésről az alábbi videó.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdolna Instagramja)