Rubint Réka szívszorító gondolatokat fogalmazott meg anyák napján, tele fájdalommal

Rubint Réka egy rossz álom főszereplőjének érezte magát.

2022. május 2., 08:05

Szerző:

Idén május elsejére esett anyák napja, és Rubint Réka ebből az alkalomból felkereste szülei sírját, hiszen édesanyja egy évvel ezelőtt hunyt el. A sztáredző egy szívszorító posztot is közzétett az Instagramon, amely édesanyjával közös képeket tartalmaz, valamint a következő üzenetet, tele sok-sok összetört szívet ábrázoló emojival:

„egész nap olyan voltam/vagyok, mint aki egy rossz álomnak a főszereplője. Anyák Napja! Édesanyaként a világ csodája, gyermekként egy hatalmas ŰR! Tele meg nem válaszolt kérdésekkel és rengeteg fájdalommal… Tudjátok, hogy mit kívánnék, ha még egyet kívánhatnék?!?!?! IDŐT !!!! Hogy átölelhessen! Hogy adhassak még Neki/Nekik MINDENT… és még annál is többet!!!
Az Édesanyám a karjaimban halt meg… és a szemében ott volt a kétségbeesett kérdés: mennem kell?! DE Miért? Én még élni szeretnék! Amíg élek, velem lesz ez a pillanat… és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Rád, Drága Édesanyám! Bárcsak itt lehetnél… olyan sok mindent szeretnék még mondani és ADNI Neked!!!!!”

A fenti gondolatokhoz tartozó képeket ide kattintva, az Instagramon nézheti meg.

Rubint Réka automatikusan eltűnő Instasztoriban videót is posztolt szülei sírjáról, de arról is, hogy a gyermekei felköszöntik anyák napja alkalmából, valamint arról, hogy tartott egy szabadtéri edzést Kazincbarcikán.

Rubint Rékától még többet

Rubint Réka a halálközeli élményéről vallott: Leszakadt a bal tüdőm

Megcsalás és válás: Rubint Réka fájdalmas családi titokról rántotta le a leplet

Új videó: Rubint Réka sírva beszél Schobert Norbert sztrókjáról

(Kiemelt kép: dfp.hu)