Rácz Jenő többmilliós karórákat hord, de azt mondja, nem tartja magát gazdagnak

„Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem” – mondja Rácz Jenő.

2022. május 16., 11:49

Szerző:

Rácz Jenő szerepelt az Index Sunday brunch című sorozatának legutóbbi részében. A videóban a séffel Puskás-Dallos Bogi beszélget, és több ponton szóba kerülnek az újdonsült apuka rendkívüli karrierjének állomásai.

A Konyhafőnök című realityből ismert, Michelin-csillagos szakács megint említi az interjúban, hogy pályája igen szerény körülmények között indult. Karrierje kezdeteiről így beszél:

„nem terveztem, hogy én egy nap nagy nevű séf leszek. Nem feltétlenül mondom azt, hogy én az vagyok, de valljuk be, hogy ahonnan elindultam és ahol vagyok most, az ég és föld. Nem így terveztem. Én arra próbáltam felhasználni a főzést, hogy utazhassak és járhassam a világot, ami utólag visszatekintve sikerült.”

Azzal kapcsolatban, hogy miért fogadta el az RTL Klub megkeresését A Konyhafőnök című műsorra, Rácz Jenő arról beszél, hogy nagyon sokat dolgozott korábban külföldön, ezért különösen annak örült, hogy Magyarországon kap egy jó ajánlatot. Ezzel kapcsolatban azt említi, hogy a nyugaton, illetve Ázsiában szerzett tapasztalatai miatt rengeteg lehetősége lenne más országokban:

„külföldön én mindig fogok találni bármelyik országban bármilyen típusú munkát bármennyi pénzért.”

Nyilatkozata egy másik részéből kiderül, hogy Rácz Jenő a mai napig nem tartja magát gazdag embernek, sőt, nem is érti, hogy ezt miért gondolják róla az emberek. Így fogalmaz:

„valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem. Szerintem az a gazdag ember, aki nem kel reggel ötkor és nem éjfélig dolgozik heti hétből hétszer, hanem az, aki úgy is gazdag, hogy... van ideje. Szerintem én egy ugyanolyan ember vagyok, aki kőkeményen dolgozik nap mint nap. Ez mindig perspektíva kérdése.”

Ezek szerint Rácz Jenő szerint ő attól még nem gazdag, hogy magángéppel utazott nemrég egyet vacsorázni Svédországba, illetve hogy több millió forint értékű karórákat gyűjt.

A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

Ne érje be ennyivel, olvasson még többet Rácz Jenőről!

Rácz Jenő nem hajlandó bemenni a Reggelibe, ha Járai Máté a műsorvezető – kiderült, miért

Rácz Jenő babás fotóján megosztó dolgot vettek észre a kommentelők

Videó: Rácz Jenő figyelmét elvonta egy versenyző dekoltázsa, szóvá is tette

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)