Rácz Jenő babás fotóján megosztó dolgot vettek észre a kommentelők

Rácz Jenő azt akarta megmutatni, három hetes kislányának milyen sok haja van, de...

2022. május 3., 08:14

Szerző:

Nagycsütörtökön született, azaz még háromhetes sincs Rácz Jenő sztárséf kislánya, Kamilla. A Konyhafőnök című műsorból ismert szakács most arról tett ki egy posztot az Instagramra, hogy a babának mennyire sok haja van.

„Ennyi haja 2 hetesen hogy lehet valakinek!? Született csajszi! Apának lenni jó!”

– írja Rácz Jenő a fenti képhez, majd az anyuka, Rácz-Gyuricza Dóra kommentben fűz hozzá egy megjegyzést a babahaj-témához.

„Anyának volt is sava rendesen”

– utal arra a kismama, hogy sokak szerint egyenes arányosság van a babahaj és az anyai gyomorsav mennyisége között. Ebből aztán kisebb vita alakul ki, más anyukák megerősítik, hogy ők is így tudják-tapasztalták, megint mások viszont cáfolják a dolgot, mondván, hogy nekik is sok savuk volt, mégis haj nélkül született a gyerekük.

És itt még nincs is vége a fenti fotóval kapcsolatos vitás kérdéseknek, hiszen más kommentelők pedig azt vették észre, hogy Rácz Kamilla füle már ki is lett lyukasztva.

„Már van kis fülbevalója is?”

– érdeklődik valaki, és a Bors című lap ennek kapcsán hosszú összeállítást közöl az újszülöttek fülének kilyukasztásáról. Sokan úgy gondolják ugyanis, hogy jobb ezen minél előbb túl lenni, hiszen minél kisebb a baba, annál kevésbé emlékszik a fájdalomra, de a lap által idézett orvos szerint ennyire pici korban ez egy kicsit korai.

„A füllyukasztás javasolt időpontjáról megoszlanak a vélemények, de két-három hónapos kornál előbb semmiképpen sem tanácsos”

– mondta egy fül-orr-gégész a babaszoba.hu-nak.

Ez még nem minden, Rácz Jenőről azt is írtuk korábban, hogy...

Rácz Jenő elárulta, hány héttel korábban született meg a kislányuk

Rácz Jenő így csábítja el a feleségét a szülés után

Rácz Jenő sokkoló dolgokat árult el a luxuskaróráiról: például az árukat

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)