Rácz Jenő sokkoló dolgokat árult el a luxuskaróráiról: például az árukat

Rácz Jenő szerint pont az a lényeg, hogy nem is látszik ezeken az órákon, hogy igazából mennyibe kerülnek.

2022. április 29., 08:40

Szerző:

A Bors hívta fel a figyelmet a Beszéljünk órákról nevű oldal alább TikTokjára, amelyben Rácz Jenő karórájáról van szó. Amint arról korábban például az Óra magazin is írt, a sztárséf a luxuskarórák megszállottja.

@beszeljunkorakrol Válasz @szengyival3r részére #órák #karóra #magyar #fyp #patekphilippe #ráczjenőséf #luxusóra Előző: ➡️ @beszeljunkorakrol ♬ nuyury on sc - andrea <3

Nos, Rácz Jenő óragyűjteményében olyan darabok találhatóak, amelyek ára egészen elképesztő, némelyik egy autó árának sokszorosába kerül. A sztárséf Patek Philippe Nautilus órájának ára például 60 millió forint, de van neki egy Rolex Cosmograph Daytonája is, ami csak egy tízessel olcsóbb, azaz 50 millió forint. A Rolex Submariner Kermit a maga 8 milliós árcédulájával az olcsóbbak közé tartozik.

Rácz Jenő azt mondja, ezeket az órákat nemcsak különleges alkalmakra veszi fel, hiszen azért vannak, hogy az ember viselje őket, így a vagyont érő órák akár munka vagy sport közben is a csuklóján láthatóak.

Rácz Jenő, aki nemrég vallotta be, hogy nincs érettségije, többek között így mesél az órákhoz való viszonyáról:

„egy ilyen óra bár valóban státusszimbólum, nem igazán a külvilágnak szól, hiszen míg egy luxusautót mindenki felismer, egy sokmilliós órát csak nagyon kevesen, és éppen ez a lényeg. Egy szakértő szemnek sokat elárul egy emberről az óra, amit visel. Egyébként a szenvedély komoly dolog, és akár »veszélyes« is lehet. Velem évekkel ezelőtt megesett, hogy szinte minden megtakarításomat beletettem egyetlen órába.”

Rácz Jenő világa

Rácz Jenő vallomása: Egy munkásszállón szálltam meg hónapokig

Rácz Jenő elárulta, hány héttel korábban született meg a kislányuk

Kiderült: Rácz Jenő így csábítja el a feleségét a szülés után

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)