Videó - Rácz Jenő vallomása: Egy munkásszállón szálltam meg hónapokig

Rácz Jenő nem volt mindig az ország legnépszerűbb sztárséfje. 

2022. április 4., 10:46

Szerző:

Rácz Jenő a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel műsor legújabb vendége. Habár a teljes adást csak pénteken láthatjuk a tévéképernyőn, egy rövid előzetes már most napvilágot látott, amelyből kiderült, hogy a sztárséf is anyagi nehézségekkel küzdött annak idején.

„Annyira spóroltam, hogy egy munkásszállón szálltam meg hónapokig. Az összes pénzemet kivettem cash-be és, mivel nem tudtam hova tenni, ezért a bokszeralsómba rejtettem”

- mesélte Rácz Jenő Hajdú Péternek.

A séf azt is elárulta, hogy miután hazaköltözött Magyarországra bizony sokat csajozott. Most azonban már boldog férj és hamarosan édesapa, hiszen közös kislányuk feleségével heteken belül megszületik. Rácz Jenő elmondása szerint olyan apa lesz, aki minden feladatot szívesen meg fog csinálni.

Hamarosan jön a baba

Csúnyán megalázták Rácz-Gyuricza Dórát a súlya miatt egy bevásárlóközpontban

Rácz-Gyuricza Dóra megdöbbentő felfedezésre jutott saját testével kapcsolatban

Címlapon pózol Rácz-Gyuricza Dóra: „Akkora a hasam, mint egy teknő”

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.