Címlapon pózol Rácz-Gyuricza Dóra: „Akkora a hasam, mint egy teknő”

Rácz-Gyuricza Dóra címlapon mutatta meg, mekkora már a pocakja.

2022. február 10., 11:40

Szerző:

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra májusra várják első közös kislányukat, aki a Rácz Kamilla nevet kapja majd. A kismama a harmadik trimeszterbe lépett, remekül érzi magát, és azt is büszkén vállalja, hogy ezidáig 14 kilót hízott.

„A testem változására naponta rácsodálkozom. Állok a tükör előtt, hogy ’Jesszus, akkora a hasam, mint egy teknő!’, ekkor kérdezem Jenőt, így is tetszem-e még neki”

– mesélte Rácz-Gyuricza Dóra a Story magazinnak, amelynek közösen adtak most interjút férjével.

„Ámulom-bámulom őt reggelente, mikor felkel, vagy mikor öltözik, igazából minden egyes pillanatban. Szerelmesebb vagyok belé, mint valaha! Mióta a kislányunkat hordja a szíve alatt, sugárzik”

– reagált felesége kérdésére Rácz Jenő, aki arról is beszélt, valószínűleg a kicsi születése után felvesznek egy dadát, hogy Dórának ne kelljen egyesdül megbírkóznia a rengeteg feladattal.

„Nem várom el a feleségemtől, hogy a lányunk gondozása mellett minden mást ő csináljon. Nem szeretném, ha azt venné a fejébe, hogy az anyaságban, a munkájában és otthon is teljesítenie kell. Mert nem kell. Igyekszem megteremteni azt a biztos légkört, amiben ő és a kislányunk, Kamilla harmóniában, boldogságban lehetnek. Nekem ők a legfontosabbak, ahogy csak tudom, támogatni fogom ők.”

Az influenszer kismama egyébként sokmindent megoszt a terhességével kapcsolatban a követőivel, ezúttal azt is elárulta, hogyan képzeli el a szülést.

„Az ideális szülést úgy képzelem most el, hogy míg a szülésznő segít a babámnak megszületni, addig egyik kezemet a Jenő fogja, a másikat pedig a nővérem. Az ő támogatásuk rendkívül fontos"

– árulta el Dóra, aki akkor sem esik kétségbe, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok.

„Hogy vele minden rendben van, az hihetetlenül megnyugtat. Talán emiatt sincs bennem semmiféle görcs a terhességgel kapcsolatban. Ráadásul a kismama-felkészítők elképesztő hasznosak voltak, csak ajánlani tudom őket másnak is! Azontúl, hogy jópár gyakorlatot ellestem, miként vehetem le a terhet akár a hátamról, vagy a vajúdás alatt milyen légzéstechnikát alkalmazzak, mentálisan volt a leghasznosabb. Természetes úton szeretnék szülni, de benne van a pakliban a császár is. Ezek a tanfolyamok abban segítenek, hogy elfogadjuk, lehet, máshogy alakulnak a dolgok a szülőszobán, mint azt mi elképzeltük.”

 

További érdekes részletek Rácz-Gyuricza Dóra terhességével kapcsolatban:

Durván támadják Rácz Jenő feleségét, frappánsan vágott vissza a kismama

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra intim részleteket vallott be a gyerekvállalásról

Rácz-Gyuricza Dóra egy olyan helyzetet posztolt, ami kommentelők szerint veszélyes lehet a várandós nőkre

 

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Facebook-oldala)