Ezért választották Rácz Jenőék születendő kislányuknak a Kamilla nevet

A Konyhafőnök sztárséfjének felesége mesélte el.

2021. november 19., 08:57

Szerző:

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra nemrég jelentették be, hogy babát várnak. A friss házasok azt is közzétették már, hogy kislányuk lesz és a Kamilla nevet fogja kapni, a feleség pedig a Life TV-ben mondta el, hogy hogyan tudta meg, hogy várandós, és hogy miért ezt a nevet választották.

Rácz-Gyuricza Dóra azt meséli, hogy akkor lett neki gyanús, hogy esetleg állapotos lehet, amikor már harmadszor kívánta meg hirtelen rövid időn belül egy fűszeres, indiai ételt. Éjfél volt, és felhívta a férjét, aki éppen hazafelé tartott, hogy ugorjon be egy éjjel-nappaliba és hozzon egy terhességi tesztet. Ez így is lett, Rácz-Gyuricza Dóra meg is csinálta a tesztet, de amikor pozitív eredményt mutatott, meg sem tudott szólalni. Rácz Jenő megnézte a tesztet, de nem tudta, hogy mit jelent, ami rajta van, így le kellett ellenőriznie a használati utasításban: ebből tudta meg ő is, hogy valóban gyermekük lesz.

A névválasztással kapcsolatban pedig Rácz-Gyuricza Dóra a következőket meséli:

„nekem a második nevem Kamilla, és amikor kettő hónapja voltunk még csak együtt a Jenővel, valamit kérdeztem, hogy mit csinálnál, ha a gyerekünk ezt meg ezt csinálná. Csak így viccből. Mondta, hogy rászólnék, hogy „Rácz Kamilla, azonnal menj a szobádba!” Mondom, Rácz KAMILLA...?! Úgyhogy ő ezt már kitalálta akkor!”

Íme a teljes beszélgetés, amelyben Rácz-Gyuricza Dóra azt is elmeséli, hogy egy baba-mama-csoportba sem jelentkezett be a Facebookon.

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)