Puskás-Dallos Peti megjegyzéseket tett Szabó Zsófi melleire, aki csípős beszólással vágott vissza

Szabó Zsófi egyébként azzal is védekezik, hogy nincsenek is olyan nagy cicijei.

2023. június 28., 08:43

Szerző:

Az RTL-en újraindult az Activity című műsor/játék, és a legutóbbi adásban Szabó Zsófi volt az egyik versenyző. Minden adást egy másik híresség vezet, és tegnap éppen Puskás-Dallos Petin volt a sor. Az énekes-műsorvezető a következőket találta mondani:

„és Zsófi, a melleket hol tudom majd beszerezni egyébként?”

Erre Szabó Zsófi, aki felső gyanánt gyakorlatilag egy melltartót és egy átlátszó topot viselt, a következőkkel vágott vissza:

„figyelj, már annyit nézted, hogy csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled.”

A leendő apuka erre azt mondja, hogy a felesége szerencsére éppen Győrben van. A megjegyzést nevetés követi, amiből kiderül, hogy ez egy poén volt.

Az alábbi adásrészlet mindenesetre kiemeli, hogy Puskás-Dallos Peti ezután sem hagyott fel a mellekkel való viccelődéssel. Egy ponton a következőket mondta Szabó Zsófinak:

„nem tudom, hogy a melleidtől látni fogod-e majd a táblát!”

Erre az újabb poénra Szabó Zsófi a következőket mondja:

„nincsenek olyan nagy cicijeim, csak nagyon le vagyok fogyva.”

Meglepő lehet, hogy 2023-ban adásba kerülhet, hogy egy házas, férfi műsorvezető női vendégének a mellével viccelődik, sőt, az RTL.hu külön videóban ki is emeli Puskás-Dallos Peti kellemetlen megjegyzéseit. Igaz, a múlt héten Peller Mariann tévedéséből is külön videót csináltak, szóval talán ez egy trend, hogy a csatorna honlapja direkt felhívja mindig a figyelmet az RTL sztárjainak baklövéseire.

(Kiemelt kép: RTL/Activity)