Örökre felkavaró marad az április a gyönyörű Eva Mendes számára

Eva Mendes számára az április egyszerre hozott gyászt és a legnagyobb örömöt is.

2024. április 2., 19:13

Szerző:

Eva Mendes, a gyönyörű díva a minap egy Instagram-bejegyzésben köszöntötte a tavaszi hónapot, amelynek nagy jelentősége van életében, azt is elárulta, miért.

„Ó, április… olyan bonyolult a kapcsolatom veled. Holnap lett volna a bátyám születésnapja… pár hét múlva van az a nap, amikor elvesztettük… de aztán április végén megkaptuk a legnagyobb áldást, 8 éve született meg a kislányom”

– írta Mendes a fotókhoz, amelyből rajongói azonnal megérthették, miért olyan érzelmekkel teli számára az év ezen szakasza. A csodás színésznőnek egyébként két lánya is született férjétől, Ryan Goslingtól.

„Ez annyira nehéz. Hála Istennek, megszületett a kisbabám; egy héttel azután, hogy ő meghalt. Így volt valami, amivel tovább tudtam lépni”

– beszélt korábban a kétgyermekes édesanya a lelkileg megterhelő időszakról.

Eva Mendes idősebb bátyja rákban hunyt el

Eva Mendes bátyja, Carlos Mendes minösszesen 53 éves volt, amikor rákbetegség következtében elhunyt, két gyermeket hagyva maga után. A színésznő fiatalabb testvére megható szavakkal búcsúzott testvérüktől az Instagramon: „Óriási szomorúság és fájdalom van a szívemben, ez a legnehezebb dolog, amin valaha keresztülmentem az életben és amikor ezeket a sorokat írom, még mindig alig hiszem el, ami történt. A testvérem ma reggel eltávozott" – írta Juan Carlo Mendes.

A káprázatos Mendes azt is elárulta, úgy tiszteleg bátyja emléke előtt, hogy követi néhány hagyományát.

A filmezés helyett a családra koncentrál mostanában

Eva Mendes egy filmforgatáson ismerkedett össze Ryan Goslinggal, aki 2011 óta a párja. Sokáig nem házasodtak össze, Mendesnek az elkötelezettség és a szerelem számított, nem az aláírt papír, 2022 novemberében azonban meggondolták magukat. Egy elszólásból derült ki, hogy összekötötték az életüket. Két kislányuk született, Esmeralda 2014-ben, Amada pedig 2016-ban. A 2014-es, a férje által rendezett Lost River óta egyáltalán nem lépett kamerák elé. Saját bevallása szerint viszont nem vonult vissza, csak épp a gyereknevelésre és az üzleti feladataira koncentrál, és nem kapott olyan szerepajánlatokat, amik igazán kísértést jelentettek volna számára.

(Fotó: Instagram)