Nyerő Páros: Hujber Ferenc feleségét kórházba kellett vinni egy sérülés miatt, Berki Mazsi párja beszólt neki

Drámai percek zajlottak a Nyerő Párosban: egy feladat során Szőke Krisztina, Hujber Ferenc párja súlyosan megsérült.

2024. október 24., 07:54

Szerző:

Feszült jelenetek következnek majd a beharangozó szerint a Nyerő Páros következő epizódjában. Az események középpontjában Hujber Ferenc és Szőke Krisztina lesznek.

Sérülés a Nyerő Párosban

A nyáron rögzített műsorban egy játékos feladat során sérült meg a Nyerő Párosban Szőke Krisztina térde az alább megtekinthető előzetes szerint. Amint azt a Blikk is írja, a helyszínen egy gyors orvosi vizsgálat után a stáb úgy döntött, hogy jobb az egykori felnőttfilmest kórházba vinni, az édesanya ugyanis annyira fájlalta a bal térdét, hogy ráállni sem bírt.

Szőke Krisztinát a férje és valamiért Kabát Péter kísérték el a kórházba, ahol MR-vizsgálatot csináltak nála. Ez végül nem mutatott szalagsérülést, csak egy kisebb repedést fedeztek fel a térdén, illetve keletkezett egy ödéma is.

Érdekes azonban, hogy amikor Szőke Krisztina a térdét kezdi fájlalni még a játék közben, akkor Berki Mazsi párja, Zoltán megjegyzi a szerelmének, hogy ez szerinte csak kamu, azaz vetélytársnője biztos csak tetteti a fájdalmat. Ezt Hujberék is meghallották, és enyhén szólva nem örültek neki.

„Ha azt mondta a Zoli, hogy ez kamu, akkor én visszamegyek és kiosztom!”

– fogadkozik Szőke Krisztina az alábbi előzetesben.

Hujberék hűségesek egymáshoz, de nem úgy

Régóta nem titok, hogy Szőke Krisztina annak idején felnőttfilmesként dolgozott, és a pár arról is nyíltan beszél, hogy nem élnek szexuális monogámiában: mindkettejüknek rengeteg partnere volt már és feltehetően lesz is még, de ezt nem élik meg megcsalásként, hiszen semmi sem folyik titokban.

„Nálunk [az] a megcsalás, ha már másodszor vagy valakivel együtt, ezen mindenki fennakadt, de szerintem logikus. A megcsalás az egy nagyon hülye szó, én nem csaltam meg soha, senkit. Akkor csalsz meg valakit, ha hazudozol, letagadod, hol voltál, eldugod a telefonodat”

– idézi Hujber Ferenc szavait szintén a Blikk az RTL Fókusz című műsorából. A házaspár kapcsolatában az a fontos, hogy egyikük se szeressen bele másba, érzelmi közösségben éljenek úgy, hogy a szexualitásukat szabadon megélhetik együtt és másokkal egyaránt.

A Nyerő Párosból egyébként a tegnapi adásban újra kiesett egy pár, így már csak hat páros van versenyben, itt olvashat többet a kiesőkről.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)