Ők estek ki elsőként a Nyerő Párosból: ennek a párnak véget ért a játék

Elindult a Nyerő Páros újabb évada, csütörtökön este pedig az is kiderült, melyik párosnak kellett először távoznia a játékból.

2024. október 17., 21:34

Szerző:

Már a 8. évádánál tart a Nyerő Páros, az RTL népszerű páros vetélkedője. Idén is 8 páros méri össze az erejét különféle ügyességi feladatokban. A műsor újabb évada hétfőn kezdődött, ami azt jelenti, hogy csütörtökön este már egy páros számára véget is ért a játék.

Ez a páros távozott először a Nyerő Párosból

Hétfőn indult el a reality, a párok idén nem a villában találkoztak először, egy különleges Balázs show keretein belül ismerkedhettek meg egymással. Ezután rögtön egy játék következett, amely során a párosok bizonyíthattak. A tét elég nagy volt, mivel a játékban elért eredmény határozta meg, ki melyik szobát kapja a villában. A legjobb eredménnyel Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka zárták a játékot, ők a luxuslakosztályt kapták, míg a rosszul teljesítők a kertben voltak kénytelek aludni.

Kedden és szerdán már a megszokott módon folytatódott a játék. Egyik nap a férfiak, míg másik nap a nők játszottak. A szerdai napon azonban már feszültebb volt a hangulat, hiszen a kiesés előtti napon mindig számít, melyik páros gyűjtötte az előző napok során a legkevesebb pénzt. Csütörtökön azonban még fordíthattak, mivel a páros játék során a legjobb eredményt elérő pár 500 ezer forintot kapott, ez pedig azt is jelentette, hogy akár teljesen megváltozhat a sorrend, és egy kiesés közelében lévő pár is az első helyre kerülhet. 

A szerdai játék után Miskovits Marci és Nicó álltak az utolsó helyen. A csütörtöki páros játékon azonban jól teljesítettek, emellett ők kapták meg az előnyt. Ezzel sok pénzt is gyűjtöttek, és teljesen megváltozott a sorrend. Végül a veszélyzónába Visváder Tomi és Visváder-Palácsik Lilla, valamint Hujber Feri és Kriszti jutottak. 

Ahogyan a nézők már megszokhatták, minden pár szavazhatott a veszélyzónában lévőkre. Többen elmondták, hogy ebben a helyzetben nagyon nehéz volt döntést hozniuk. Az elmúlt napokban nagyon közel kerültek a párosokhoz, és baráti kapcsolatok alakultak ki. Végül szavazategyenlőség alakult ki, viszont ilyen helyzetben az számít, melyik pár gyűjtötte a több pénzt. Mivel Hujber Feri és Kriszti rendelkeztek több pénzzel, ezért a Nyerő Páros Visváder Tomi és Visváder-Palácsik Lilla számára véget ért.