Napi horoszkóp: 2022. január 4.: a Vízöntőt megmentik a megérzései, a Rák nagy választás előtt áll

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. január 4., 00:00

Szerző:

Ma kifejezetten szerencsések lesznek a csillagjegyek a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Nyomasztják a szürke hétköznapok, zavarja, hogy nem történik semmi izgalmas önnel. Pedig csak önön múlik, hogyan telnek a napjai, ne süppedjen bele az unalomba, kezdjen el többet mozogni vagy vágjon bele egy olyan tanfolyamba, amit már régóta tervezett.

Bika (04.20 - 05.20)

Nem bír lelazulni, pedig már nagyon rá férne önre. Feszült és mindenre rágörcsöl, ami kezd meglátszani a munkáján is. Ha ma nem is tud szabadnapot kivenni, legalább egy-két napig dolgozzon otthonról, már az is sokat segítene.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Többször is a figyelem középpontjába kerül, amit általában élvez, de ezúttal inkább kínos szituációkba keveredik. Próbálja meg ezeket viccesen felfogni idegeskedés helyett, és akkor nem lesz annyira kellemetlen!

Rák (06.22 - 07.22)

Ma választania kell az esti programja és a munka között, de egy olyan lehetőséget kap, ami nem jön önnel szembe minden nap, szóval inkább hagyja ki a mai lazítást és koncentráljon a karrierjére! 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Szuper napja lesz, minden úgy alakul, ahogy eltervezte, egyetlen apróság zavarja csak: nem bírja kiverni a fejéből, amit éjjel álmodott, olyan nagy hatással van önre, hogy még estig meg lesz az érzés. Ne aggódjon, holnap viszont már nem is emlékszik majd rá!

Szűz (08.23 - 09.22)

Nem indul túl fényesen a reggele, de nap közben az egyik közeli barátja egy fantasztikus hírrel keresi meg, ami végre kizökkenti a negatív hangulatból, sőt onnantól kezdve folyamatosan mosolyog majd örömében.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Több dologba is belekezd, kapkod, mert nap végére szeretne mindent befejezni, de ezzel a módszerrel még péntekre sem ér a feladatai végére. Inkább haladjon lassabban, de percízen és így maximum egy-két munka marad holnapra, de ez még belefér.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma sok különböző emberrel találkozik, dolgozik együtt. Tényleg fárasztó mindenkihez alkalmazkodni vagy egész nap jópofizni, főleg, hogy nincs túl jó kedve, de azért próbáljon meg mindenkivel kedves és figyelmes lenni.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Élénk és vidám, de sajnos könnyen elronthatják a kedvét a munkahelyén. De ha nem tulajdonít a dolognak nagyobb jelentőséget, mint amit érdemel, délutánra ismét visszatérhet a jó kedve!

Bak (12.22 - 01.19)

Ma különösen érzékeny és bár nem önt bántják meg, magára veszi a környezete fájdalmát is. Sőt talán önnek még rosszabbul is esik a másokat ért igazságtalanság! Nem lesz egyszerű nap, készüljön.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Szeret a tényekre, tudományos kutatásokra, saját ismereteire hagyatkozni, bármiről legyen is szó, de ma olyan erősek a megérzései egy fontos témában, hogy egyszerűen nem tudja figyelmen kívül hagyni. Ez nem véletlen, ma hallgasson az ösztöneire!

Halak (02.19 - 03.20)

Semmi kedve a családi programokhoz, de most tényleg esélye sincs arra, hogy megússza. Szóval inkább próbáljon meg pozitívan hozzáállni, így még az is megtörténhet, hogy végül jól érzi magát!

Olvassa el heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben