Heti horoszkóp, 2022. január 3-9.: elképesztő izgalmak várnak a csillagjegyekre, főleg a Halak és a Nyilas készülhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint.

2022. január 3., 00:00

Szerző:

Intenzíven és óriási lendülettel indul az év első munkahete a csillagjegyek számára. Íme, mit ígér a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Bár nem sokat tudott pihenni, mégis sikerült feltöltődnie. Még sosem volt ilyen kreatív, tele van ötletekkel és az összeset van kedve megvalósítani, amiért nagyon hálásak a munkatársai, mert nem mindenki van a topon ön körül!

Bika (04.20 - 05.20)

Már előző években is keményen dolgozott, de megfogadta, hogy idén még több időt és energiát fordít a munkájára. Szuper, hogy ilyen elhivatott és kitartó, de azért ne feledkezzen meg a családjáról és a szerelméről sem!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Még maga sem érti, de idén van kedve újra dolgozni! Unta már az otthon ülést, tele van energiával és végre hasznos dolgokra akarja ezt fordítani. A változás egyből feltűnik mindenkinek a munkahelyén, sőt a főnökének is tetszeni fog a hozzáállása!

Rák (06.22 - 07.22)

Egy komoly pénzügyi dilemmával indul az éve. Olyan szituációba kerülhet, amit nem lát elsőre át rendesen. Inkább ne döntsön rögtön, kérjen időt és járjon utána minden apró részletnek!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A hét elején a szokásosnál vakmerőbb, ezért hajlamos lehet meggondolatlan döntéseket hozni. Figyeljen erre, mert később kétszer is megbánhatja, hogy nem volt óvatosabb és figyelmesebb!

Szűz (08.23 - 09.22)

Bármibe is kezd ma, az tuti siker! Szóval akár fizetésemelésről, akár új munkahelyről álmodozik, mindenképpen dobja be magát. Sőt, ha randizásról van szó se fogja vissza magát, tegye meg ön az első lépéseket!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Az egyik projektjével már hetek óta nem tudott haladni, főleg év végén volt nagyon lassú és döcögős a folyamat. Most viszont újult erővel vághat neki, ráadásul a körülmények is adottak hozzá, hogy végre befejezze a feladatot.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Idegesítik a kollégái, egyáltalán nincs kedve semmihez és senkihez, legszívesebben ki sem mozdulna a lakásból egész héten. Ha tehet, maradjon is otthon, mert mindenkinek jobb lesz... Sőt, vegyen ki még néhány nap szabit!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Tele van ötletekkel, pörög reggeltől estig, és lényegében nincs olyan probléma, amit ne oldana meg pillanatok alatt. Tényleg minden összejön a héten, ez pedig még több energiával és lelkesedéssel tölti fel.

Bak (12.22 - 01.19)

Idén is megfogadott az újévre néhány dolgot, és egyre jobban nyomasztja, hogy még egyik megvalósításának sem kezdett neki. Válasszon ki egyet és legalább azzal kezdjen el foglalkozni, már ettől megkönnyebbül majd!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A napokban nem biztos, hogy minden elsőre összejön, de semmit se adjon fel azonnal! Próbálkozzon többször, keressen teljesen új megoldásokat, és ha nem megy, kérjen segítséget. A kitartása a héten óriási fegyvere lesz.

Halak (02.19 - 03.20)

Már előre beletörődött, hogy a január végtelen hosszú lesz, tekintve, hogy a bankszámláját csúnyán lenullázta az ünnepek alatt. A héten viszont váratlanul plusz pénzhez juthat, amit ha jól oszt be, nem lesz gondja a hónapban.

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben