Napi horoszkóp, 2021. október 14.: a Mérleg sikerszériában van, az Oroszlánra hatalmas meglepetés vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön!

2021. október 14., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Fontos, hogy ma nagyvonalú legyen a környezetében lévőkkel, főleg a szeretteivel és a párjával. Bármilyen konfliktus is robbanjon ki, nem ér annyit, hogy komoly vitát szítson belőle.

Bika (04.20 - 05.20)

Nem indul túl jól a reggele, de szerencsére már a legapróbb dolgok is, mint egy finom kávé vagy egy jó edzés, fel tudják dobni kicsit a hangulatát. Estére teljesen át is fordulhat, és örömtelien, elégedetten zárhatja a napot.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Semmi másra nem jár a fejében, mint a hétvégi programok és pihenés. Annyira kimerült már és annyira elege van a hétből, hogy talán jót is tenne, ha péntekre szabadnapot venne ki.

Rák (06.22 - 07.22)

Készüljön, mert ma nem fog tudni haladni a munkájával, az ideje és energiája nagy része beszélgetésre és lelkizésre megy majd el. De ne bánja, mert fontos, hogy ápolja a szakmai kapcsolatait, ráadásul rengeteg értékes információt is begyűjtet.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma egy óriási meglepetésben lehet része! Talán az egyik barátja utazik váratlanul haza, vagy a szerelme rukkol elő egy teljesen szokatlan ötlettel. A lényeg, hogy élvezze a helyzetet, sodródjon az árral, és kivételesen ne akarjon mindent irányítani.

Szűz (08.23 - 09.22)

Nincs önnél precízebb és maximalistább, ma mégis folyamatosan elkalandozik a figyelme, nem tud koncentrálni, és így sorra halmozza a hibákat. Ne vállaljon ma plusz feladatokat, sőt, minél előbb fejezze be a munkát, és próbáljon meg pihenni.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Igazi sikerszériában van, most tényleg minden összejön, amibe csak belekezd. Azonban ne kényelmesedjen el, ne bízza el magát, mert nem is olyan sokára nehézségekbe ütközhet, amire fel kell készülnie.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Általában nem jellemző önre a bizonytalanság, de mostanában újra és újra megkérdőjelezi saját magát, a képességeit, a döntéseit. Erre semmi oka nincsen és nem is kapott egy ilyen visszajelzést sem. Ne legyen ennyire szigorú magával!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy érzi, hogy kevés már önnek a munkája, nem köti le, nem nyújt elég kihívást. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy fel kéne mondania, inkább kereshetne új hobbit, képezhetné magát, esetleg vállalhatna másodállást is.

Bak (12.22 - 01.19)

Amikor végre a munkahelyén rendeződik egy kellemetlen helyzet, addigra a magánéletében áll elő új probléma, amihez minimum alkalmazkodnia kell, rosszabb esetben teljesen újra kell terveznie az életét...

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Új nap, új kihívások – de ez az, amitől elemében érzi magát. Ha nem történne semmi váratlan az életében, hamar unatkozni kezdene. Így összességében, fárasztó, de izgalmas napja lesz!

Halak (02.19 - 03.20)

Hiába érzi végtelenül fáradtnak magát, ma mégis egy kemény edzés az, ami kirángatná ebből az állapotból, főleg, ha szabadtéri sportról van szó. Most talán elképzelhetetlennek tűnik, de utána sokkal jobban fogja érezni magát.

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akire hatalmas öröm vár a héten

(Kiemelt kép: Shutterstock)