3 csillagjegy, akit hatalmas öröm ér a héten

Ők lesznek a legszerencsésebbek a héten!

2021. október 12., 06:08

Szerző:

Ezeknek a csillagjegyeknek egészen biztosan emlékezetes lesz a hét! Kinek a karrierje, kinek a szerelmi élete lendül fel, de akár váratlan pénzhez is juthat a zodiákus egyik szerencsés tagja.

Bika

Óriási meglepetés érheti a munkahelyén! Egészen eddig abban a hitben volt, hogy nem kedveli a főnöke, és a kollégáit sem érdekli különösebben, hogy mit csinál. A héten azonban kiderül, hogy nagyon is fontosnak tartják a munkáját, sőt hosszútávon számolnak önnel. Ezt pedig nem csak üres szavakkal, de tettekkel is alátámasztják. Számíthat az elismerések mellett előléptetésre, vagy bónuszra is!

Oroszlán

Aki nem kockáztat, nem is nyerhet nagyot: ez különösen igaz lesz önre a héten! Amúgy is bátor, vakmerő a természete, de a következő napokban még a szokásosnál is hirtelenebb döntéseket fog hozni. A meggondolatlansága ezúttal jól sül majd el, szinte minden összejön, amibe csak belevág, köztük egy olyan projekt is, amire már nagyon régóta pályázik.

Nyilas

Egy teljesen új feladattal bízzák meg, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de hosszútávon rengeteg új lehetőséget nyit meg ön előtt. Ha most nem pánikol, hanem maximálisan beleveti magát a feladatba, rájöhet, hogy ezen a területen is kiemelkedő a tehetsége. Sőt, bizonyíthat a főnökének és a kollégáinak is, hogy sokkal magasabb pozícióban is megállná a helyét.

(Kiemelt kép: Shutterstock)