3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz az ősz

Sorsfordító évszak következik.

2021. augusztus 31., 14:03

Szerző:

Kos

A Kosnak a szerelmi élete fordul fel fenekestül a következő hónapokban. És nem is akárhogy! Egy olyan emberhez kerül egyre közelebb és közelebb, akit eddig is ismert, sőt talán még barátok is voltak. Egy váratlan esemény hatására azonban kiderül, hogy sokkal több van ennél önök között, lelkileg is egy hullámhosszon vannak, de a kémia is nagyon jól működik. Az egész annyira könnyű és természetes lesz, hogy nem is értik majd, hogy eddig miért nem találtak egymásra.

Oroszlán

Hajlamos nagyon hamar elunni magát, és kihívások nélkül depresszióba zuhanni. A jó hír viszont az, hogy az egyhangú nyarat izgalmas ősz követi majd! Új feladatokat kap, teljesen új emberekkel kell majd együtt dolgoznia, sőt még az is előfordulhat, hogy külföldre kell utaznia egy-egy munka miatt. Ezek mind-mind inspirálni fogják, hogy még jobban, még keményebben dolgozzon, így év végére olyan üzleti sikereket érhet el, amiket csak jóval később, évek múlva tartott reálisnak.

Nyilas

Az új évszak a Nyilas életében is megújulást hoz. Ez a változás belülről indul el, mivel időről időre igénye van arra, hogy felrúgja a megszokott dolgait, és fenekestül felfordítsa a saját életét, ez pedig idén most jön majd el önnél. Nem lenne meglepő, ha hirtelen felmondana és egy más szakmába fogna, vagy egyik napról a másikra a világ túlfelére költözne, esetleg kilépne a mostani párkapcsolatából. De esetleg megpróbálkozhatna más hajszínnel vagy a lakása kifestésével, hátha ez is kielégíti a változás iránti vágyát, mielőtt drasztikusabb döntéseket hozna...

(Kiemelt kép: Shutterstock)