Heti horoszkóp, 2021. október 11-17.: a Nyilasra élete egyik legjobb hete vár, a Kos új barátságokat köt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

2021. október 11., 00:25

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A héten a Szaturnusznak köszönhetően új barátságokat sikerül kötnie. Olyan emberekkel ismerkedik meg, akikkel azonnal egy hullámhosszra kerül, mivel közös az érdeklődési körük és az életvitelük. Akár még az is előfordulhat, hogy közös üzleti ügyekbe is kezdenek, ami a lehető legjobbkor jön az életébe.

Bika (04.20 - 05.20)

A Bika elképesztő sikereket zsebelhet be a munkahelyén. Szó lehet előléptetésről, fizetésemelésről vagy bónuszról, de még az is benne van a pakliban, hogy külföldi utazásra küldik. Sajnos a szerelmi életében viszont nem alakul minden ilyen fényesen, és ettől nem lesz felhőtlen az öröme.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ha még keresi a párját, egy olyan személyt sodorhat ön elé az élet, akire már régóta várt. Ne lepődjön meg, hogy teljesen más, mint ön, vagy az eddigi partnerei! Talán pont ez az ellentét az, ami miatt működhet a párkapcsolata.

Rák (06.22 - 07.22)

Készüljön, mert egy teljesen új időszak veszi kezdetét az életében! Mind a szakmai, mind a magánéletében változásokra számíthat, amelyek hirtelen jönnek, fájdalmasak, mégis tartson ki, mert hosszútávon kifizetődőek lesznek.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A bolygók arról árulkodnak, hogy komoly, tartós szerelem jöhet az életébe. A lehető legváratlanabb és legabszurdabb pillanatban találkozhat a nagy ő-vel, az emlékezetes megismerkedést pedig rengeteg izgalom, szenvedély és romantika követi majd.

Szűz (08.23 - 09.22)

A következő napokban végre rendeződni látszanak az anyagi problémái, stabilizálódik a helyzete a munkahelyén is, és így rengeteg bizonytalanságtól szabadulhat meg egycsapásra. Most pedig, hogy végre fellélegezhet, próbáljon meg a párkapcsolatára is koncentrálni!

Mérleg (09.23 - 10.22)

A szerelmi életében hatalmas mérföldkőhöz érkezhet a héten, komoly döntéseket és felelősségvállalást jelez a bolygóállás. Előfordulhat, hogy összeköti életét párjával, de a költözés és a gyerekvállalás is szóba jöhet önök között.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Az elmúlt hetekben elhanyagolta családját, szeretteit, ami miatt már egy ideje érik a botrány ön körül, és most ki is fog robbanni. Készüljön, mert nagyon sok rokonát ki kell majd engesztelnie, nem beszélve a szerelméről!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Szuper formában van testileg és szellemileg is. Csak úgy özönlenek a jobbnál jobb ötletei, inspirálja a  munkatársait, barátait és a szerelmét is. Ráadásul semmi sem ronthatja el a jó kedvét, épp ezért nem meglepő, hogy mindenki keresi a társaságát!

Bak (12.22 - 01.19)

Egy váratlan esemény miatt nem érzi biztosnak a pozícióját a munkahelyén, amitől feszült és szomorú, de egyáltalán nincs kedve beszélni róla, akármennyire is nyaggatják. A hét második felére viszont megoldódik a probléma, és onnantól kezdve mintha kicserélték volna!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Elég nagy kudarc éri a munkahelyén, ami után azon is elgondolkozhat, hogy felmond, sőt pályát módosít. Ez viszont egyáltalán nem lenne most jó döntés, mindenképpen aludjon rá néhányat, várja meg, míg lenyugszik, és kérje ki több ismerőse tanácsát is.

Halak (02.19 - 03.20)

Nem érdemes fontos döntéseket meghoznia a héten, mert valószínűleg néhány nap múlva már másképp látja majd a dolgokat. Mindent gondoljon át többször, de még jobb, ha pihenteti a kérdést jövő hétfőig.

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

(Kiemelt kép: Shutterstock)