Nagy Feró meghökkentő dolgot állít Ferenc pápa látogatásával kapcsolatban

Nagy Feró, mint kiemeli, nem katolikus, hanem református.

2023. április 26., 13:17

Szerző:

Ferenc pápa ezen a hétvégén Budapesten tartózkodik majd, és az eseményről Nagy Feró sem akar lemaradni. Zalatnay Sarolta már hangoztatta is, hogy szívesen énekelne Ferenc pápa előtt csakúgy, mint másfél éve Tóth Gabi és idén Rúzsa Magdi, de a Beatrice frontembere idáig azért nem ment el.

Már csak azért sem, mert saját bevallása szerint református, azonban meghökkentő lehet, hogy protestáns létére ki fog azért menni a pápai misére. Az egykori rockzenész így fogalmazott a Bors című kiadványnak nyilatkozva:

„nagyon várom, hogy a pápa Budapestre érkezzen, óriási dolog ez Magyarországnak, ráadásul két éven belül másodjára jön! Ott leszek a Kossuth téren, és várom az áldását.”

A vallással kapcsolatban az egész XX. századot gyűlölő médiaszemélyiség most így fogalmaz:

„folyamatosan kommunikálok Istennel, vitatkozunk is néha, de ebben ez a szép. Református létemre hithű katolikus vagyok. Aki hisz Istenben, az hisz saját magában is, ez pedig jó útra vezet.”

A fentiek fényében még zavarbaejtőbb lehet, hogy református, de azért hithű katolikus Nagy Feró közben az ezoterikus nézeteket terjesztő természetgyógyászokat is követi.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)