Nagy Feró 20 évvel fiatalabb feleségével való kapcsolatáról beszélt: Főnyeremény vagyok

Nagy Feró elmondta, eleinte maga sem hitt abban, hogy egy 37 éves rocker és 17 éves rajongója kapcsolatából házasság lehet.

2023. március 2., 10:54

Szerző:

Ha ön szívesen olvassa Nagy Feró meghökkentő-bizarr nyilatkozatait, vásárolja meg a Story magazin legfrissebb számát!

 

Íme egy kis ízelítő, amiben a kormánypárttal lázadó híresség arról beszél, hogyan ismerte meg 37 éves korában 20 évvel fiatalabb szerelmét, későbbi feleségét, Ágit:

„azt gondoltam, hogy semmi esélyem nincs egy ilyen fiatal lánynál, de Ági az egyik koncertünk során szemet vetett rám, és onnan kezdve nem eresztett. Önkényesen eldöntötte, hogy én leszek a férje! Meg voltam róla győződve, hogy bolond, hisz’ ki az az épelméjű, aki egy öregembert akar megszerezni magának. Főleg akkoriban! Csoda, hogy nem lincseltek meg! Igaz, az anyósomtól kaptam a fejemre, évekig nem álltunk szóba egymással, de nem haragudtam rá, sőt! Teljesen megértettem a fenntartásait, hisz’ azok nekem is bőven akadtak. Egyáltalán nem hittem abban, hogy ebből egy életre szóló kapcsolat, pláne házasság lehet, de aztán ’83-ban megszületett a fiunk, Botond, és beláttam, hogy nem küzdhetek tovább a szívem ellen.”

Arról, hogy mostanra milyenné vált a kapcsolatuk, Nagy Feró a következőket mondja:

„negyven év után a feleségemmel gyakorlatilag egy emberré váltunk. Nyálas vagy sem, de nem tudok nélküle létezni, gondolkozni. Belebolondulok, ha nincs mellettem este, abba pedig belegondolni sem merek, hogy mi lesz, ha egyikünk vagy a másikunk már nem lesz. Bár nyilván én leszek kettőnk közül az első, aki távozni fog, de ha mégsem így történne, akkor én biztosan belehalnék a fájdalomba, amit a hiánya okozna. Igaz, a kapcsolatunk elején nem értettem, hogy mit lát, mit szeret egy ilyen vén hülyében, mint amilyen én vagyok, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy Nagy Ferónál jobb férjet nem is választhatott volna! Tényleg igazi főnyeremény vagyok, de nem panaszkodom, Ági sem annyira csapnivaló feleség.”

Nagy Feró most 77 éves.

(Kiemelt kép: Zsigmond László – dfp.hu)