Nagy Feró meg nem született unokája elvesztéséről beszélt: Úgy sírtam, hogy nem igaz

Nagy Feró a legfrissebb riportban arról beszél: a menye elvesztette egyik magzatát.

2022. október 28., 12:19

Szerző:

Péntek reggel a TV2-n a Mokka is leadta a Tények Plusz riportját Nagy Feróról és unokáiról. A Beatrice frontembereként és botrányhősként egykor hírnevet szerzett zenésznek már négy unokája van, akiket nagyon szeret, és akikkel rengeteg időt tölt.

Nagy Feró nagyobbik fiának, Botondnak a felesége azonban két évvel ezelőtt már egyszer várandós lett, de a baba mégsem születhetett meg. A vetélésről Nagy Feró így beszél a riportban:

„[a magzat] hat hetes volt, a szívhang, minden megvolt. Amikor kiderült, hogy mégsem, hogy elment, úgy sírtam, hogy nem igaz. Annyira kötődtem már hozzá, pedig [csak] egy ultrahangos képet láttam róla.”

A legidősebb unoka, Patrik 5 éves, korban őt követi Nagy Feró négy unokája közül az egyetlen lány. Őt úgy hívják, hogy Aliz Beatrice, azaz a nagypapa zenekarának nevét viseli második keresztnévként. A két legkisebb unoka neve alliterál, ők Nimród és az idén szeptemberben született Noel.

Nagy Feró az interjú szerint együtt rosszalkodik a gyerekekkel: arra tanítja őket, hogyan kell csúzlival lőni a madarakra, vagy hogyan kell lőni légpuskával.

Az egyébként jópofa-szimpatikus riport aztán a legutolsó másodpercben hirtelen hangnemet vált, és derült égből egy politikai és transzfób felhangoktól nem mentes poénnal végződik. Nagy Feró fia arról beszél, hogy ő még szeretne egy gyereket, de felesége kettőnél megállna. „A feleségem azt mondta, hogy [a harmadikat] már én szülöm meg” – viccel az apuka, amire Nagy Feró rátol még egy poént:

„ma már lehet!”

Alább tekintheti meg a teljes riportot.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)