Nagy Feró elárulta, miért mentek szét egy hónapra a szerelmével

Nagy Feró azt is elárulta, anyósa hogyan olvasott be neki, amikor annak idején összejött 17 éves lányával.

2023. március 3., 12:48

Szerző:

Nagy Feró nemrég nyilatkozott a feleségével való kapcsolatáról, és ennek apropóján újra meghívást kapott a Mokka című műsor pénteki adásába. A 77 éves zenész magyaros-huszáros zubbonyban jelent meg, de annyi rockeres mégis volt az öltözékében, hogy a zakó valamennyi gombja egy-egy halálfejet formáz.

Nagy Feró és felesége között kerek 20 év a korkülönbség, a zenész 37 éves volt, amikor összejöttek, a neje 17. Hogy mit szóltak ehhez a lány szülei? Erről Nagy Feró a következőket mondta:

„anyósom [...] megjelent nálam, és azt mondta, hogy hagyjam békén a lányát. Mondom, dehát elnézést, a lányát kérje meg, hogy hagyjon nekem békét. Mert én benne vagyok, csakhát a szerelem az szerelem! Igazat adtam neki. Aztán rá 10 év múlva, amikor született két gyerekünk, akkor már összehaverkodtunk.”

Nagy Feró el is küldte egy idő után a későbbi feleségét, Ágit, hogy keressen magának egy fiatalabb férfit. Emiatt egyszer egy hónapra szakítottak annak ideján, de a fiatal lány akkor is visszatért, és végül összeházasodtak.

A rocker azt a kérdést is megválaszolja, hogy nem volt-e féltékenykedés a kapcsolatukban, tekintettel arra, hogy Nagy Feró, mint híres énekes környezetében minden bizonnyal rengeteg nő megfordult:

„de volt. A Sátán az embert megkörnyékezi. [...] Most már megnyugodtunk, de ettől még a féltékenység megvan. Mind a kettőnk részéről. Ha én nem akkorra megyek haza, amikorra kell, akkor megkérdezik, hogy hol voltam. És ha nem tudok, jó kifogást találni, akkor baj van.”

Nagy Feró arról is beszél az interjúban, hogy rengeteg házimunkát végez, takarít, főz, mosogat, de a mosást nem szereti, azt nem is hajlandó megtanulni. Alább lehet mindent megnézni-meghallgatni.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)