A Fekete Vonat énekesnője visszavonul, meglepő, mit próbál most pénzzé tenni

Mohamed Fatima, a Fekete Vonat énekesnője a közösségi médiában tett hatalmas bejelentést.

2023. augusztus 31., 08:15

Szerző:

Mohamed Fatima a '90-es évek második felében vált országosan ismertté, mint a Fekete Vonat énekesnője. Az együttes tavaly újra összeállt, de nagykoncertjük botrányba fulladt, és durva viszályhoz vezetett a tagok között: L.L. Junior és Beat is csúnyán összevesztek.

A Fekete Vonat ezek után újra feloszlott és Mohamed Fatima azt mondta, egy másik együttessel folytatja zenei karrierjét, de az énekesnő a legfrissebb, az Instagramon és a Facebookon is publikált posztjában azt állította, most teljesen feladja a művészi pályát és visszavonul a nyilvánosság előtt:

„sziasztok, eladóvá teszem az összes Mohamed Fatima felületet mert más vonalon folytatom tovább az életemet és nem szeretnék már semmilyen social média felületen jelen lenni! Van ez az Instagram oldal, a TikTok, YouTube és a Facebook hivatalos oldal is. Érdeklődni privátban lehet. Köszönöm. U.I.: Senkinek nem szeretnék a jövőben riportot adni az életemmel vagy a munkámmal kapcsolatban, úgyhogy kérem a kedves sajtót, hogy ezt tartsa tiszteletben.”

Kevesebb, mint 24 óra leforgása után Mohamed Fatima azonban törölte ezeket a posztokat a közösségi médiából, ami vagy azt jelenti, hogy meggondolta magát és mégse vonul vissza, vagy azt, hogy máris akadt vevő, aki pénzt kínált a mohamedfatimaofficial című Instafiókért, és a hirdetés-bejelentés ezért vált okafogyottá. Mindenesetre csak a hirdetést tartalmazó poszt tűnt el, maga a fiók továbbra is elérhető.

Az eredeti hirdetést mindenesetre megörökítette a Reddit című közösségi oldal, itt meglepetésüknek adnak hangot a kommentelők, hogy egy személyes közösségi oldal eladásából pénzt lehet csinálni.

(Kiemelt kép: Mohamed Fatima Instagramja)