Videó: Mészáros Árpád Zsolt visszavonul és elköltözik Magyarországról

Váratlan döntést hozott meg Mészáros Árpád Zsolt.

2022. június 6., 19:26

Szerző:

Mészáros Árpád Zsolt két komoly döntést is meghozott: visszavonul és nem vállal több színházi szerepet. Valamint az is kiderült, hogy a színész a családjával Olaszországba költözik. A musicalekből híres színész a TV2 Mokka című műsorában mesélt az új életéről.

Az Operettszínház színésze elmondta: számot kellett vetnie magával, mi is van még hátra az életéből, ugyanis közel 50 éves és már több mint 30 éve van a pályán. Hozzátette, hogy rengeteget kapott a színháztól, sőt az életét is megmentette, amikor daganatos betegséggel küzdött. 

„Szóval mindent ettől kaptam, de azt gondolom, hogy egy kapcsolat is el tud fáradni”

- mondta a színész.

„Szegényedek az utóbbi időben, mind lelkileg, mind érzelmileg, mind szakmailag”

- folytatta MÁZS.

Kiderült, hogy a színész korábban a lányának tett egy ígéretet: azt mondta neki, hogy az 50. születésnapján breakelni fog. Azonban a pandémia alatt Mészáros Árpád Zsolt is egy kicsit maga alá került. A színésznek az ígéret miatt 85 éves koráig kell élnie, ezért is döntött az olaszországi költözés mellett. Bibione városában néhány családi baráttal vásároltak egy üzlethelységet, ahol magyar éttermet, gasztronómiát és kultúrát szeretnének megmutatni. Elmondása szerint a gyermekkori álma volt, hogy megtanuljon halászni.

„Megpróbálom tartalmasan eltölteni az időmet”

- jelentette ki a színész.

Íme, a teljes interjú:

Ez történt mostanában

Shakira és Gerard Piqué is ügyvédet fogadtak: hatalmas vagyonról kell dönteniük

Erzsébet királynő fontos üzenetet fogalmazott meg

Fotó: Shane Tusup örömhírről számolt be

(Kiemelt kép: dfp.hu)