Fotó: Shane Tusup örömhírről számolt be

Nagy sikereket ért el az úszóedző.

2022. június 6., 09:04

Szerző:

Újra győzött Shane Tusup csapata! Kevesen tudják, de az amerikai úszóedző nagy szenvedélye lett a curling, aminek játékosként is hódol. Szabó Zsófi exvőlegénye a közösségi-oldalán számolt be róla, hogy a csapata ismét győzedelmeskedett. Azonban kiderült, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolguk. 

„Második meccs játékosként és második győzelem! Sokkal szorosabb meccs volt, nehezebb ellenféllel és trükkösebben ítélhető jéggel. De elvégeztük a dolgunkat, és most gurulunk!”

- írta a bejegyzésében néhány nappal ezelőtt Tusup, amit a Blikk szúrt ki. 

Végül kiderült, hogy a döntőig meneteltek, ahol bronzérmesek lettek:

„Játékosként véget ért az első curlingversenyem. A döntőt játszottuk és a 3. helyen végeztünk. Miután az egész szezonban edzőként dolgoztam válogatottunknál, csodálatos élmény volt végre kimenni a jégre és játékosként versenyezni! Köszönöm csapattársaimnak és különösen az önkénteseknek, akik segítették a rendezvény lebonyolítását!”

- mesélte a közösségi oldalán az edző.

 

Mint megírtuk, nemrégiben az Instagramon keresztül üzengethetett egymásnak Szabó Zsófi és Shane Tusup. Mindketten a DiVino borbárban jártak néhány nappal ezelőtt, csak amíg a csinos műsorvezető Budapesten, addig az úszóedző a debreceniben és természetesen megosztottak egy-egy fotót is az eseményekről. Érdekes, hogy mindketten néhány perc eltéréssel tették közzé a bejegyzésüket.

Még több hír a kapcsolatukról

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagy veszekedéséről új részletek derültek ki: íme, hova fajult a vita

Szabó Zsófinak durván beszóltak a szakítása kapcsán

Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)