Shakira és Gerard Piqué is ügyvédet fogadtak: hatalmas vagyonról kell dönteniük

A gyerekek felügyeleti jogáról is tárgyalni fognak Shakiráék. 

2022. június 6., 18:45

Szerző:

Csúnya lesz Shakira és Gerard Piqué szakítása? Habár a pár hivatalosan sosem házasodott össze, de mégis jelentős közös vagyonnal rendelkeznek, valamint a két gyermekük felügyeletéről is lesz mit megbeszélniük. Mindkét híresség ügyvédet fogadott.

Mint megírtuk, nemrégiben bombaként robbant a hír, miszerint szakított Shakira és Gerard Piqué. Az énekesnő és a focista 11 évig éltek együtt boldogságban, valamint két közös gyermekük is született, Sasha és Milan. A család eddig Barcelonában élt együtt, de úgy tűnik, hogy a világhírű énekesnő a jövőt máshol képzeli el, így a gyerekek felügyeleti jogáért mindketten harcolni fognak. A másik fontos kérdés a kapcsolatukban a vagyonelosztás. A párnak állítólag közel 700 millió euróról kell döntést hoznia - írja a marca.com.

Shakira rendkívül nehéz időszakon mehet keresztül, ugyanis nemrégiben 90 éves édesapja is kórházba került. Az énekesnő a közösségi oldalán mesélte el, hogy édesapja elesett és sajnos az arcát elég csúnyán összetörte. A sztár egy megható fotót is posztolt William Mebarak Chadidról.

Csősz Boglárka és férje kapcsolata is válságba került

Csősz Boglárka és férje válnak? 700 milliárd forintnyi vagyonról is dönteniük kell