Csősz Boglárka és férje válnak? 700 milliárd forintnyi vagyonról is dönteniük kell

Komoly válságba került a modell és a török üzletember házassága.

2022. május 24., 07:59

Szerző:

Válságba került Csősz Boglárka és Burak Talu házassága - tudta meg a Blikk. A lap információi szerint a pár úgy dönthet, hogy lezárják a házasságukat, ám ha a hír igaz, akkor ez minden idők legdrágább magyar sztárválása lehet. A magyar sztár és török milliárdos férje 12 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket.

Burak Talu vagyonát már néhány évvel ezelőtt 700 milliárd forintnyi dollárra becsülték, így a világ legtehetősebb emberei között tartják számon. A férfi autópályákat, utakat, gátakat építő cégeket irányít. Csősz Boglárka korábban elárulta, hogy a válás nem került szóba náluk sosem, ezért házassági szerződést sem kötöttek, nem rögzítették előre, hogy kinek mi jár a vagyonból.

„Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe”

- nyilatkozta a luxufeleség korábban a Blikknek.

A sztárnak emellett két saját vállalkozása is van, ám a lap úgy tudja, hogy a török férje nem nézte jó szemmel, hogy Csősz Boglárka nem a klasszikus feleség szerepet tölti be, így ez már korábban is szült konfliktust kettejük között. 

„Látom, hogy szereti és tiszteli, hogy rengeteget dolgozok, de azt is látom a férjemen, hogy örülne annak, ha kicsit otthon ülnék, ha olyan nő lennék, aki otthon van a családdal, bár igaz, nincs gyerekünk”

- nyilatkozta a modell két évvel ezelőtt a Mokkában.

Csősz Boglárka egyik barátja azonban elárult néhány részletet:

„Nehéz időszakot él meg Bogi, mert komoly válságba került a kapcsolatuk. Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években”

- mesélte az ismerős.

2022 a szakítások éve

Újabb szakítás: a népszerű magyar énekesnő és párja külön utakon folytatják

Szabó Zsófi először szerepelt élő adásban a szakítás óta, íme az üzenete

Szakított Vasvári Vivien és párja?

(Kiemelt kép: dfp.hu)