Kivel csalta meg Shakirát Gerard Piqué? Két nővel is hírbe hozták

Shakira és Gerard Piqué szakítása egyre biztosabbnak tűnik, a focista a hírek szerint hűtlen volt.

2022. június 3., 10:01

Szerző:

Shakira énekesnő és Gerard Piqué labdarúgó a világ egyik legnépszerűbb sztárpárját alkották egészen mostanáig – de úgy tűnik, kapcsolatuknak vége.

A szakítást hivatalosan még nem erősítették meg, de a nagyközönség kész tényként kezeli: a két híresség március óta nem posztolt közös képet. A fenti fotó Valentin-napon készült róluk, az alábbi képek tavalyiak.

A Marca.com nevű oldal az El Periodico című lapra hivatkozva írja, hogy a pletykák szerint a szakítás oka, hogy Piqué hűtlen volt, és Shakira ezen rajta is kapta. Ez a kiadvány úgy tudja, hogy a focista egy 20 éves, szőke diáklánnyal találkozott, aki hoszteszként is dolgozik. A lány személyazonosságát nem fedték fel, már csak azért sem, mert ez egyelőre csak egy híresztelés, nincs megerősítve semmi.

A másik pletyka jóval szórakoztatóbb, mivel egy paródiának szánt álhírből származik. Valaki valahol elejtette a neten, hogy Piqué új nője egyik másik futballistának, a Gavi néven ismert játékosnak az édesanyja. Ezt a híresztelést sok focirajongó nyilván jó poénnak találta, mások pedig elhitték, úgyhogy szélsebesen terjedni kezdett az interneten, többek között a Twitteren is. Egyre többen hívják azonban fel a figyelmet, hogy a hihetetlennek tűnő pletykának nem érdemes bedőlni, mert minden valóságalapot nélkülöz. Az alábbi tweet mindenesetre húszezernél is több lájkot begyűjtött.

Piqué és Shakira 12 éve jöttek össze, két kisfiuk született.

Hűtlenség

Solti Ádám jól megkapta a magáét a TV2 közönségétől: videó

Azahriah barátnője nem a szexvideóból tudta meg, hogy szerelme megcsalta

Rácz-Gyuricza Dórától megkérdezték, igaz-e, hogy a férje más nők felé kacsingatott

(Kiemelt kép: Shakira Instagramja)