Mester Tamás és 20 évvel fiatalabb barátnője titokban szakítottak: így derült ki

Mester Tamás és barátnője együtt utaztak ki Balira, de az utazás kicsit máshogy alakult, mint tervezték.

2023. június 27., 11:28

Szerző:

Mester Tamást sokan a Mester és tanítványai című együttesből, sokan pedig a tévéből ismerik. Bár egy időben a Megasztár zsűrijének tagja volt, az utóbbi időben kevesebbet szerepel a médiában, az Instagramját sem frissítette február óta. Annyi derült ki róla februárban, hogy szerelme, Nagy Boglárka után utazott Balira hosszabb időre és bejelentkezett Peller Mariann spirituális rádióműsorába is.

Nagy Boglárka egy sikeres, magyar festőművész, akivel kapcsolatban azt említették a télen a lapok, hogy kapcsolata Mester Tamással olyan szempontból rendhagyó, hogy 20 évvel fiatalabb párjánál. Ő volt az, aki először kiutazott Balira, majd 52 éves szerelme követte őt. Nagy Boglárka most visszatért, és élményeiről és jövőbeli terveiről az M2 Petőfi TV Nézzünk szét! című hétvégi magazinműsorában beszélt.

Többek között a következőket mondta az interjúban:

„nem titok, hogy nem egyedül vállalkoztam erre az útra. Tomival megtaláltuk egymásban az alkotótársat, sok fronton tudtunk egymáshoz kapcsolódni, de már nem vagyunk együtt.”

Így derült ki, hogy a pár már nincsen együtt. A teljes interjút alább lehet megnézni.

(Kiemelt kép: Mester Tamás Instagramja)

Tegnap 15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.