A TV2 sztárja szörnyű titkot tudott meg a szerelméről – ezért szakítottak

Sokkoló történetet mesélt el (volt) párjáról a TV2 sportrealityjéből, az Exatlonból ismert Szabó Franciska.

2023. június 2., 07:50

Szerző:

A TV2 négy évadot megért reality-vetélkedőjében, az Exatlonban tűnt fel Szabó Franciska 2020-ban. Szabó Franciska jelenleg Miamiban él és kevert harcművészetekkel foglalkozik, azaz közismertebb kifejezéssel fogalmazva ketrecharcos. A 31 éves sportolónő eredetileg cselgáncsot tanult.

A Bors most annak kapcsán készített interjút Szabó Franciskával, hogy a sportolónőről kiderült: szakított a párjával, egy amerikai férfival, akivel Las Vegasban éltek együtt.

„Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem! De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek! Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat… Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a három havi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok! Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment!”

– meséli Szabó Franciska a lapnak.

Az interjúból kiderül, hogy a férfinek már a kapcsolat előtt is voltak problémái kábítószerekkel – a sportolónővel előfordult, hogy tudatmódosító szereket talált otthon. Most azt mondja, egy ideig nem vágyik új kapcsolatra, mert eddig valamennyi rosszul végződött, az összes szerelme csak kihasználta őt.

(Kiemelt kép: Szabó Franciska Instagramja)