Mester Tamás 20 évvel fiatalabb szerelme először vallott a kapcsolatukról

Mester Tamás szerelme, Nagy Boglárka Baliról jelentkezett be.

2023. február 13., 09:56

Szerző:

Mester Tamást sokan a Mester és tanítványai című együttesből, sokan pedig a tévéből ismerik. Bár egy időben a Megasztár zsűrijének tagja volt, az utóbbi időben kevesebbet szerepel a médiában, de például az Instagramon néha tudósítja követőit életének állomásairól. Jelenleg Balin van, méghozzá szerelmével, Nagy Boglárkával.

Nagy Boglárka egy sikeres, magyar festőművész, akivel kapcsolatban megemlítik a lapok, hogy kapcsolata Mester Tamással olyan szempontból rendhagyó, hogy 20 évvel fiatalabb párjánál – már ha manapság egyáltalán még rendhagyónak számít a korkülönbség egy párkapcsolaton belül. Ő volt az, aki először kiutazott Balira, majd 52 éves szerelme követte őt.

Nagy Boglárka a Tények Plusznak nyilatkozva elmondta, hogy egy közös projekten dolgoztak együtt, Mester Tamás meditációs zenét komponált az egyik kiállításához. Ez hozta őket össze:

„hihetetlen szimbiózis volt. Azt a projektet együtt csináltuk, a párkapcsolati rész kicsit később jött, de ez egy másik történet, amit majd egyszer elmesélünk. A nyári kiállításomban neki már nagy szerepe volt. A művészetének, mondjuk így.”

Bár Mester Tamás kevesebbet szerepel a médiában az utóbbi időben, tavaly Peller Mariann YouTube-műsorában adott nagyinterjút. A fő téma a spiritualitás, érdemes ebbe is belehallgatni.

(Kiemelt kép: Mester Tamás Instagramja)