Meggyes Dávid még Horváth Grétával karácsonyozott, de titokban már Stana Alexandrának üzenhetett posztjában

A követők szerint Meggyes Dávid talán titkos üzenetet rejthetett el Stana Alexandának a szentesti posztjában.

2022. január 14., 14:25

Szerző:

Egy hete lehet tudni, hogy 2 év házasság után szétvált az Ázsia Expresszből és a Love Bistróból ismert influenszerpár, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, és a férj karácsonyi posztjában most fedeztek fel a férfi követői egy meglepő részletet, ami Stana Alexandrának szólhat. Karácsonykor a házaspár elvileg még boldogan élt együtt, ekkor tette ki a férj az alábbi posztot, amivel a Mátyás keserű nevű italt reklámozza.

„Szeretnék most, itt, mindenkinek, és mindenki +1-nek is békés, áldott ünnepeket kívánni, teljen szeretetben, nyugalomban, családi körben vagy egyedül, munkában vagy pihenésben, Kevinnel vagy Kevin nélkül, hóban vagy hurrikánban – a lényeg, hogy ma mindenki igyekezzen megölelni az anyukáját, vagy bárkit, akit csak szeretne, bárkit, aki számára 10/10!”

– írta ekkor Meggyes Dávid. A szövegben például a „+1” és a „bárkit, aki számára 10/10” részletek kicsit máshogy csengenek most, hogy az ember tudja, hogy a férfinak ekkor már volt valakije, de még egy dolog feltűnt a Blikk olvasóinak: a hurrikán szó után szerepel egy hurrikánemoji is.

Önmagában abban nincs feltétlenül semmi különös, hogy valaki pont hurrikánt emleget karácsonykor, de elképzelhető, hogy nem véletlen, hogy Stana Alexandra pár nappal később egy posztban ugyanezt az emojit használta egy fehér szívvel párosítva.

#embertervez

– írta ehhez a poszthoz Stana Alexandra, aki a héten dodonai választ adott arra a kérdésre, hogy tényleg ő-e Meggyes Dávid új szerelme, de válaszát mégis sokan igennek vették.

Az ügy legfrissebb fejleményei, hogy Meggyes Dávid azt nyilatkozta, hogy ő nem akart bántani senkit, míg a feleség, Horváth Gréta arról posztolt, hogy kisfiával együtt szakember segítségét kell igénybe venniük ahhoz, hogy a történteket feldolgozzák.

Szerelmesek titkos közös emojija

Ön tudta, hogy Szabó Zsófinak és Shane Tusupnak is van egy? Illetve már csak volt, mert már nem titkos: viszont mindketten magukra tetováltatták ezt a bizonyos jelet. Kattintson ide a cikkünkért, amelyben megmutatjuk, mi az!

(Kiemelt kép: Meggyes Dávid Instagramja)