Megdöbbentő képek: Bridget Fonda felismerhetetlen az új fotóin

Bridget Fonda a '90-es évek legfelkapottabb színésznői közé tartozott. Szupersztárból átlagos 60-közeli anyuka lett belőle.

2022. szeptember 16., 11:54

Szerző:

Bridget Fondára a '90-es évek olyan kasszasiker filmjeiből lehet emlékezni, mint a Doc Hollywood, az Egyedülálló nő megosztaná, a Facérok vagy a Jackie Brown, amelyből a fenti kép származik. Akkoriban úgy nézett ki, hogy a legendás Fonda-család egy újabb csillaggal ajándékozta meg a filmipart és a rajongókat.

2001-ben azonban kijött Bridget Fonda utolsó mozifilmje, és a színésznő azóta visszavonult mind a színészettől, mind a nyilvánosságtól. Annyit lehet tudni arról, hogy hogyan élt az utóbbi 20 évben, hogy 2003-ban volt egy súlyos autóbalesete, amelyben megsérült az egyik csigolyája, valamint hogy ugyanebben az évben hozzáment Danny Elfman filmzeneszerzőhöz. 2005-ben született egy kisfiuk. Danny Elfman arról a legismertebb, hogy rengeteg Tim Burton-film zenéjét szerezte az aranykorszakban a Batmantől az Ollókezű Edwardig, és összesen 4-szer jelölték Oscar-díjra filmzenéiért.

Nos, bár a férje továbbra is a szórakoztatóiparban dolgozik, maga Bridget Fonda szemlátomást annyira messze jár már a hollywoodi csillogástól és a glamúrtól, hogy a Daily Mail által megszerzett fényképeken látható, átlagembernek tűnő nőben alig lehet ráismerni – pedig tényleg ő az!

Ilyen az élet: mindannyian folyamatosan változunk

Döbbenetes változás: Conchita Wurst felismerhetetlen új fotóin

Kasza Tibi félmeztelen fotót posztolt, rá sem lehet ismerni

Madonna a felismerhetetlenségig plasztikázva köszönt be az MTV-gálára egy baljós mondattal

(Kiemelt kép: Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP)